Αυτό το σαββατοκύριακο κατεβαίνουμε παραλιακή...

auto-to-sabbatokuriako-katebainoume-paraliaki

ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Ο καιρός ανοίγει, η διάθεση ανεβαίνει! Τι θα λέγατε για μια βόλτα στην Ποσειδώνος για το opening των μεγαλύτερων clubs της παραλιακής;

Το Ακρωτήρι Boutique δίνει κι φέτος το σύνθημα για την έναρξη της καλοκαιρινής διασκέδασης, την Παρασκευή 8 Απριλίου, πλήρως ανανεωμένο, με δυνατές ξεχωριστές προτάσεις για τις νύχτες του καλοκαιριού και ειδικά θεματικά parties κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή.

Και το Akanθus ανοίγει τις πύλες του για τους εραστές του καλοκαιριού, μια ημέρα αργότερα, το Σάββατο 9 Απριλίου στις 10 το βράδυ. Αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για να φτάσει στο κόκκινο η καλοκαιρινή διάθεση, αλλά και για να απολαύσετε «νησιώτικη» ατμόσφαιρα μπροστά στη θάλασσα, σε συνδυασμό με mainstream ακούσματα ξένης και ελληνικής μουσικής, ό,τι δηλαδή κατέστησε το Akanθus ένα must καλοκαιρινό στέκι για τη διασκέδαση του καλοκαιριού. Φέτος, θα είναι κοντά μας για 7η συνεχή χρονιά.

Η ψαροταβέρνα του Παπαϊωάννου που έχει κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς προσφέροντας φρέσκο ψάρι, φέτος ενσωματώνεται στο Αkanθus και καλεί το κοινό να απολαύσει θαλασσινές νοστιμιές με μουσική υπόκρουση.

Το Balux Café Sea Side δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα openings της εβδομάδας κι έτσι ανοίγει κι αυτό τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό, το Σάββατο 9 Απριλίου, στο γνωστό σημείο στη Λ. Ποσειδώνος.

Λίγο πιο δίπλα, το γνωστό club restaurant b.e.d. θα υποδέχεται το κοινό από την Παρασκευή 8 Απριλίου στην παραλία του Αστέρα Γλυφάδας (πρώην balux). Φέτος, πλήρως ανακαινισμένο και μακριά από τα συνηθισμένα, αναμένεται να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του καλοκαιριού.

Πληροφορίες: Ακρωτήρι Boutique, Βασ. Γεωργίου Β5, Άγιος Κοσμάς, 210 9859147-9 / Akanθus, Λ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα / Balux Cafe, Λ Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, 210 8941620 / b.e.d., Λ. Ποσειδώνος 58, εντός Αστέρα Γλυφάδας, 210 8941620.