Ένα μεγάλο επετειακό πάρτι από την Άννα Βίσση στη Μύκονο

vissi
ΣΑΒΒΑΤΟ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Η Άννα Βίσση συμπληρώνει τα 40 της χρόνια στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζει σήμερα, με ένα μεγάλο πάρτι στο Jackie O beach bar στη Μύκονο, που αναμένεται να γίνει το πάρτι του φετινού καλοκαιριού για το νησί των Ανέμων.

Φέτος, το καλοκαίρι στη Μύκονο δεν θα φέρει τη σφραγίδα ενός δυναμικού dj set, όπως γινόταν μέχρι πέρυσι, αλλά ενός εκρηκτικού πάρτι από μια μεγάλη ελληνίδα σταρ. Σήμερα 26 Ιουλίου, το Jackie O' Beach θα φιλοξενήσει ένα εφ’ όλης της ύλης πάρτι με καλεσμένους-έκπληξη και τον τίτλο «40 Years Vissi Fever», τιμώντας την Άννα Βίσση για τα 40 της χρόνια στη μουσική.

Για μία και μόνο βραδιά, το Jackie O'Beach θα καλωσορίσει όλους τους αγαπημένους φαν της Βίσση, για να γιορτάσουν μαζί, μια φωνή που στιγμάτισε το ελληνικό τραγούδι.

Όλες οι μεγάλες της επιτυχίες της θα έχουν μια θέση στο μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο beach bar-restaurant Jackie O, με έναν εντελώς διαφορετικό και προσωπικό τρόπο.

Μαζί με την Άννα Βίσση, στη σκηνή θα βρίσκονται ως guest καλεσμένοι η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision Conchita Wurst, η Demy, οι Freaky Fortune, ο Risky Kidd και ο Απόστολος Μητρόπουλος, ενώ τη σκηνοθεσία της βραδιάς έχει αναλάβει η Christine Crokos, η οποία έχει συνεργαστεί με την Άννα Βίσση και στο παρελθόν.

Πληροφορίες: Jackie O’ Beach, 22890 77298, Μύκονος.