Ξεσηκωτικό διήμερο στο Maze

maze
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Αυγούστου, το Maze Open Air παρουσιάζει δύο μοναδικά dj sets που θα μας ξεσηκώσουν.

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου, τα decks του Maze θα καταλάβει το θρυλικό δίδυμο των Leon Segka και Mikele, με ένα set που θα μας θυμίσει τα φημισμένα parties του ’90, γνωστά με τον τίτλο «Dazzle». Τα πάρτι που καθιέρωσαν τον όρο «mobile clubbing», επιστρέφουν, ξανασμίγοντας σημαντικούς Djs.

Ο Leon Segka έχει απασχολήσει τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά dancefloors τα τελευταία 20 χρόνια, με το ανοιχτό μυαλό του, τις εναλλακτικές του ιδέες και την ευρεία γκάμα στον ήχο του.

Από την άλλη, ο Mikele είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες Djs, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα κορυφαία dance stages της χώρας. Η μουσική του έχει ταυτιστεί με τη γενιά της εγχώριας underground σκηνής, ενώ έχει να επιδείξει σημαντικές συνεργασίες με διεθνή ονόματα όπως οι John Digweed, George Morel, Eric Morillo, Timo Maas, Carl Craig και άλλοι.

Axel Karakasis

Μια ημέρα αργότερα, το Σάββατο 2 Αυγούστου, το Maze αποχαιρετά το κοινό για το καλοκαίρι, με ένα greek techno party. Στα decks θα βρίσκεται ο Έλληνας dj και παραγωγός διεθνούς φήμης, Axel Karakasis, μαζί με τους Christian Cambas, A.Metz & Jerm, Mr.M & Simos Ares και τον Cue Ed.

O Axel Karakasis έχει κερδίσει μια περίοπτη θέση στην παγκόσμια techno σκηνή. Το ανήσυχο πνεύμα του φιλοξενήθηκε στα καλύτερα clubs και φεστιβάλ του κόσμου.

Από την άλλη, ο dj και παραγωγός Christian Cambas αξιώθηκε να δει το όνομά του στη θέση 88 του DJ Mag Top 100 Poll και βρέθηκε στην κορυφή των Beatport charts.

Πληροφορίες: Maze Open Air, Ορφέως 182, Βοτανικός, 6943 074329.