Μια ματιά στις αθηναϊκές πίστες του χειμώνα

pista-2
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Καθώς μπήκε το φθινόπωρο, αφήνουμε σιγά-σιγά πίσω μας τα μεγάλα κλαμπ της παραλιακής και επιστρέφουμε στις πίστες. Ο χάρτης της νυχτερινής Αθήνας για τον χειμώνα έχει αρχίσει ήδη να σχηματίζεται και σας τον παρουσιάζουμε.

Posidonio: Κωνσταντίνος Αργυρός
Πρώτος μεταξύ ίσων ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού έχει πλαισιώσει το πρόγραμμά του με μια πολύ δυνατή και ελκυστική ομάδα αποτελούμενη από τους Κώστα Μαρτάκη, Χριστίνα Σάλτη, Θωμαή Απέργη, Josephine, Λευτέρη Κιντάτο και Mario Brasil. Μετά από μια μικρή καλοκαιρινή διακοπή ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε λοιπόν στο αγαπημένο του στέκι της Παραλιακής και σας επιφυλάσσει ξεχωριστές βραδιές γεμάτες νεανικό χρώμα. Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από τις 29 Αυγούστου.
Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό, Παραλιακή

Έναστρον: Βασίλης Καρράς – Στέλιος Ρόκκος
Στο Έναστρον συνεχίζεται η παράδοση των τελευταίων ετών με τη σμίξη καλλιτεχνών από ετερόκλητα μουσικά είδη, με το βαρύ λαϊκό πρόγραμμα του Βασίλη Καρρά να συναντά την εναλλακτική ροκ γκάμα του Στέλιου Ρόκκου. Οι δύο τους συνεργάστηκαν στα MAD VMAs για το ντουέτο «Δυο Κουβέντες Ανδρικές» και στη συνέχεια πραγματοποίησαν κοινές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, και τώρα υπόσχονται να ξεσηκώσουν το κοινό της Αθήνας.
Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος

Fever: Νίκος Οικονομόπουλος - Δέσποινα Βανδή
Ενώ ετοιμάζει το νέο δίσκο του, ο Νίκος Οικονομόπουλος θα βρει στο δρόμο του την Δέσποινα Βανδή που έρχεται από μια γεμάτη σεζόν που εκτός από την παρουσία της στο «The Voice» σήμανε και την επιστροφή της στην Heaven. Μαζί θα συνθέσουν ένα δυναμικό δίδυμο που θα καλύψει όλα τα γούστα, και με τους Demy και Boys and Noise να ανοίγουν το πρόγραμμα προσθέτοντας μια νεανική νότα, το Fever καθίσταται ένα place to be της νυχτερινής διασκέδασης.
Λαγουμιτζή 25, Καλλιθέα

Central 22: Γιώργος Τσαλίκης – Πάνος Καλίδης
Μετά από επτά χρόνια συνεργασίας στο Caramela, ο Γιώργος Τσαλίκης συνεχίζει στο νεοσύστατο Central 22, δίπλα στο Club 22 της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Μαζί του θα έχει τον Πάνο Καλίδη που έρχεται μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο Vox, και μαζί αναμένεται να ξεσηκώσουν τον φοιτητόκοσμο της Αθήνας που αρέσκεται να διασκεδάζει λαϊκά.
Λεωφ. Βουλιαγμένης 22, Νέος Κόσμος

Κέντρο Αθηνών: Νίκος Βέρτης – Ελένη Φουρέιρα
Ο Νίκος Βέρτης έχει εξελιχθεί σε έναν τραγουδιστή που μπορεί να καλύψει μόνος του ένα ολόκληρο πρόγραμμα, και το ίδιο καλείται να αποδείξει και φέτος με τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα να κάνει πιο εκρηκτική την κατάσταση. Την επιμέλεια της βραδιάς θα έχει ο ίδιος ο Βέρτης και σίγουρα το Κέντρο Αθηνών θα είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της φετινής χειμερινής Αθήνας.
Πειραιώς 142, Γκάζι

Acro: Γιώργος Σαμπάνης
Ο Γιώργος Σαμπάνης απέδειξε πέρυσι ότι μπορεί να βγάλει μόνος του μια ολόκληρη βραδιά και το κατάφερε φέρνοντας στο νυχτερινό του κέντρο πιο κοντά τη λογική του clubbing. Όπως ήταν λογικό προσέλκυσε αρκετό νεανικό κοινό, και αφού το στοίχημα πέτυχε ολοκληρωτικά, συνεχίζεται και φέτος στο Acro όντας πια ένα από τα hotspot της νυχτερινής διασκέδασης.
Ιερά Οδός 13, Γκάζι

Club 22: Πάνος Κιάμος – Stan
Ένα ακόμη ιδιαίτερο μουσικό ταίριασμα θα λάβει χώρα στο Club 22. Ο Πάνος Κιάμος έρχεται από μια παγκόσμια περιοδεία και επιστρέφει στη βάση του για να συναντήσει τον Stan. Με την τεχνογνωσία του πρώτου στη νύχτα και την πέραση στο νεανικό κοινό του δεύτερου, αυτή η συνεργασία θα συζητηθεί.
Λεωφ. Βουλιαγμένης 22, Νέος Κόσμος

Diogenis Studio: Αντώνης Ρέμος – Γιάννης Ζουγανέλης
Αφού η περσινή συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με την Άννα Βίσση σημείωσε σαρωτική επιτυχία στη νύχτα, φέτος φέρνει δίπλα του τον Γιάννη Ζουγανέλη για μια συνεργασία που θα τα έχει όλα. Πέρα από το τραγούδι η παρουσία του Ζουγανέλη εγγυάται τις απαραίτητες δόσεις σάτιρας, ενώ όταν θα βρίσκονται και οι δύο μαζί στην πίστα το βέβαιο είναι ότι το κοινό δε θα βαρεθεί ούτε στιγμή.
Λεωφ. Συγγρού 259, Νέα Σμύρνη

Teatro: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα
Η συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με την Πάολα στο Fantasia με τη συνδρομή του Κωνσταντίνου Ρήγου αποδείχθηκε η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, και όπως ήταν λογικό συνεχίζεται και το χειμώνα, στο Teatro. Οι δύο τραγουδιστές έχουν αποδείξει ότι δε φοβούνται να πειραματιστούν τόσο μουσικά όσο και στιλιστικά και το μαγαζί αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο όλο το χειμώνα.
Λεωφ. Ποσειδώνος 26-28, Καλλιθέα