Ο Parov Stelar επιστρέφει για το πιο ξέφρενο πάρτι

parov-stelar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το νέο tour του Parov Stelar και της μπάντας του σε Αθήνα (Gazi Music Hall) και Θεσσαλονίκη (Helexpo) είναι γεγονός. Και ενώ πολλοί μπορεί να αναρρωτηθούν τί καινούριο μπορεί να δουν και να ακούσουν σε αυτό, η απάντηση είναι εύκολη. Γιατί σχεδόν τίποτα δεν θα είναι όπως το ξέρατε.

Ο Parov επιστρέφει στη χώρα μας παρέα με την εξαμελή μπάντα του για ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show. Ένα πρόγραμμα που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά, ένα live-αναδρομή στο σύνολο της καριέρας του, ειδικά διαμορφωμένο με βάση τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού, αλλά και την αγάπη του για τον παλιό Parov και τις πρώτες, πρώτες, επιτυχίες του.

Και ενώ ο Αυστριακός παραγωγός και η μπάντα του θα μας ταξιδεύουν στον πιο φανταστικό κόσμο του electro - swing, στο background της συναυλίας θα εξελίσσετε ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα με δεκάδες ρομποτικά, ειδικά για την περίπτωση φώτα, τεράστιες LED γιγαντoοθόνες και άλλες εκπλήξεις, για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο χορεύοντας.

Openning act στη συναυλία της Αθήνας θα είναι οι Proleter και Papercut.

Τέλος η μουσική γιορτή θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό after show party με Dj set από τους παραγωγούς του Pepper 96.6 στην ταράτσα του Gazarte.

Πληροφορίες: 4 Οκτωβρίου Βελλίδειο, Hellexpo, Θεσσαλονίκη.
5 Οκτωβρίου, Gazi Music Hall, Ιερά οδός 7 – 13 . Γκάζι, Αθήνα, Doors open: 19:00, Show time: 20:00. Τιμές εισιτηρίων: 24 ευρώ early birds sold-out, 29 ευρώ προπώληση, 34 ευρώ  απο τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας. Προπώληση: Tickethour.com, Καταστήματα Γερμανός, Tickethouse.