Ο Κορμοράνος γιορτάζει τα 12 χρόνια του στο six dogs

kormoranos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ο Κορμοράνος γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας του το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου (ακριβώς δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη του διοργάνωση στην Αθήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2002) στο ανακαινισμένο six d.o.g.s.

Σεπτέμβριο του 2002, πριν από δώδεκα χρόνια, ο Κορμοράνος ιδρύθηκε ως εταιρεία και τέλη του ίδιου μήνα διοργάνωσε τα πρώτα του events, ένα μικρό τουρ των Think Of One σε Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με το Marrakech Emballages Ensemble διεθνές πρότζεκτ τους, με έντεκα - Βέλγους και Μαροκινούς - μουσικούς επί σκηνής και εκρηκτικό live. Μέσα σ' αυτά τα δώδεκα χρόνια έχει κάνει μόνο δύο φορές πάρτυ γενεθλίων και φέτος θα πραγματοποιήσει το τρίτο, στο - ανανεωμένο - six d.o.g.s.

Dj και παραγωγός από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ο Girl Unit θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς, με τον βρώμικο, ψυχρό, σκοτεινό, πρωτοποριακό και άκρως χορευτικό ήχο της Night Slugs (L-Vis 1990, Bok Bok, Jam City κλπ).

Με πέντε EP στο ενεργητικό του ως Girl Unit (και ένα πρόσφατο ως Hysterics), περιοδείες σε όλον τον κόσμο, αλλεπάλληλες εμφανίσεις σε boiler rooms, το χιτάκι του 2010 «Wut», αμέτρητα remixes κι έναν συνεχώς επίκαιρο σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, αποτελεί πρώτης κλάσης επιλογή για το μουσικό ύφος του event.

Μαζί του στο line-up του gig space οι Black Athena και Winjer, στην αρχή και ο μοναδικός εναπομείνας resident dj του Κορμοράνου, Blue Lagoon, στο τέλος.

Στο bar του six d.o.g.s. θα υπάρχει ειδικά για την περίπτωση το vinyl microstore για να αναλάβει την μουσική και θα το κάνει με Constant Dice, Disconekt, Khmer Rouge, Chris OD, πιθανούς guests κι ελεύθερη είσοδο.

Πληροφορίες: Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8. Ώρα έναρξης: 00:00. Είσοδος: 5 ευρώ.