the apartment: νέος conceptual χώρος με την υπογραφή του Blend

fabrizio-maurizi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Με διάθεση να δώσει ένα νέο αέρα στη νυχτερινή αθηναϊκή σκηνή, αυτό το χειμώνα το Blend παρουσιάζει το νέο underground concept του με τίτλο the apartment.

Πρόκειται για έναν εναλλακτικό χώρο στο Μεταξουργείο, σχεδιασμένο αυστηρά στη φιλοσοφία της μέγιστης απόλαυσης του ποιοτικού ηλεκτρονικού ήχου. Ένα πριβέ άνετο «διαμέρισμα» με ιδιαίτερη ταυτότητα και άψογες οπτικοακουστικές συνθήκες με την υπογραφή του Blend και του Deep Phase. Το the apartment θα ανοίγει τις πόρτες του συγκεκριμένες Παρασκευές ως χώρος αποκλειστικά για απαιτητικούς clubbers και θα φιλοξενήσει μερικά από τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής underground σκηνής.

Στο πρώτο πάρτι του the apartment στις 17 Οκτωβρίου οι ρυθμοί θα είναι minimal techno, αφού την ευθύνη αναλαμβάνει ένας από τους περιζήτητους εκπροσώπους του είδους, ο Fabrizio Maurizi (Memento, M-nus, BPitch Control).

Ο Ιταλός με τη συναρπαστική «σκοτεινή» όσο και funky πλευρά είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του και αποτελεί προσωπικό «στοίχημα» του Richie Hawtin. Τα άψογα dj sets του Fabrizio Maurizi έχουν διατηρήσει τη φήμη του κυρίαρχη τόσο στα καλύτερα clubs του κόσμου, όπως το Fabric, το Cocorico, το Rex και το Cocoon, όσο και στα σημαντικότερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής όπως το Time Warp και το Space of Sound.

Τη βραδιά θα συμπληρώσουν οι Residents του Blend, Μikee και Μanolaco.

Πληροφορίες: the apartment, Κολωνού 76, Μεταξουργείο. Doors open: 00:05 μέχρι 08:00. Τιμή εισόδου: 12 ευρώ. Κρατήσεις: [email protected].