Ο Damian Lazarus στο Vice Versa

damian-lazarus
ΤΡΙΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Ο επικεφαλής μάγος της Crosstown Rebels, Damian Lazarus, έρχεται για πρώτη φορά στα χρονικά στην Αθήνα για να μοιραστεί τα decks του Vice Versa με την Ελληνίδα femme fatale της ηλεκτρονικής μουσικής K.atou, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου.

Η μυστηριώδης γοητεία των μουσικών δονήσεων δε σταματάει να ζαλίζει και να ιντριγκάρει το κοινό, πόσο μάλλον όταν ο Damian Lazarus μπαίνει στο παιχνίδι. Crosstown Rebels, Day Zero, Get Lost, Rebel Rave... όλα γνωστά επιτεύγματα του Damian, ο οποίος σήμερα αποτελεί ένα πιο σεβαστά πρόσωπα της house και techno σκηνής.

Ως DJ, η γνώση του είναι αξεπέραστη. Ένας αληθινός αφηγητής, ο Damian περιμένει υπομονετικά αυτές τις ώρες της ημέρας που το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα DJ set σαν τα δικά του. Στιγμές οι οποίες απαιτούν ένα soundtrack που ταιριάζει όχι μόνο τη διάθεση, αλλά εξυψώνει την ατμόσφαιρα και ταξιδεύει το κοινό σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο εμπειρίας.

Εκτός από το ότι έχει εμφανιστεί στα καλύτερα clubs του κόσμου (ήταν resident του DC10 στην Ίμπιζα για σχεδόν 10 χρόνια), ο Damian ειδικεύεται στο να παίζει μουσική πέρα από τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι τοίχοι. Συνήθως κάνει τα μαγικά του σε περίεργους εξωτερικούς χώρους όπως ζούγκλες, παραλίες, το Robot Heart λεωφορείο στην έρημο της Νεβάδα, ερείπια των Μάγια στο Μεξικό, καθώς και μία ολόκληρη σειρά από εξωπραγματικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Μόλις μία ματιά στα Day Zero, Get Lost και Rebel Rave events θα σας αποκαλύψει τις σκέψεις του Damian για τα υπαίθρια shows.

Πληροφορίες: Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 23:00 στο Vice Versa, Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι . Είσοδος: 10 ευρώ.