Στο Central Live 22 ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Πάνο Καλίδη

central1
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Το βάπτισμά του πυρός θα πάρει ένα καινούργιο νυχτερινό σχήμα στο κέντρο της Αθήνας, αυξάνοντας κατά ένα τον αριθμό των μπουζουκιών στην πόλη και συνάπτοντας συνεργασία με δύο top τραγουδιστές, τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Πάνο Καλίδη. Το Central Live, ένας υπερσύγχρονος χώρος βρίσκεται στο ίδιο οικοδόμημα, όπου εδώ και χρόνια υπάρχει το Club 22, ένα από τα πιο παλιά μαγαζιά της Αθήνας.

Έτσι, λοιπόν, από τον φετινό χειμώνα, το Club 22 απέκτησε και το μικρό του αδελφάκι, μιας και τα δύο μπουζούκια έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Τσαλίκης Καλίδης παίρνουν το ρίσκο να δοκιμάσουν την τύχης τους σε ένα νέο μαγαζί που κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον χώρο της νύχτερινής διασκέδασης. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους θα έχει σίγουρα θετικό πρόσημο, καθώς και οι δύο έχουν μεγάλη δημοφιλία και απήχηση στο φιλοθεάμων κοινό.

Central Live Τσαλίκης Καλίδης θα ξεκινήσουν την συνεργασία τους την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου με την πρεμιέρα του σχήματος, Όλα φαντάζουν έτοιμα για την κρίσιμη ώρα, ενώ οι πρόβες των τραγουδιστών με την ορχήστρα δίνουν και παίρνουν αυτές τις τελευταίες μέρες, με σκοπό να είναι τα πάντα στην εντέλεια, έτσι ώστε να υποδεχτούν τις ορδές κόσμου που υπολογίζεται ότι θα καταφθάσουν και να τους παρουσιάσουν ένα άψογο μουσικό πρόγραμμα συνδυασμένο με την ανάλογη εξυπηρέτηση. Εξάλλου, το προσωπικό του Central Live clubbing, από τους μετρ και τους bartenders μέχρι τους σερβιτόρους και τις λουλουδούδες, δηλώνει πανέτοιμο και πρόθυμο να προσφέρει κάθε άνεση στους θαμώνες του μαγαζιού, έτσι όλοι να φύγουν ευχαριστημένοι για να θυμούνται για πολύ καιρό τις νύχτες διασκέδασης στο νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Βουλιαγμένης 22.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης ξέρουν να διασκεδάζουν τον κόσμο. Και το έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν με τις υπέροχες εμφανίσεις τους στα νυχτερινά κέντρα. Οπότε, γνωρίζουμε και τι μας περιμένει από τις 24/10 στο Central Live. Θα μας οδηγήσουν και πάλι στα μονοπάτια της διασκέδασης, θα ανεβάσουν την διάθεση μας στα ύψη και οι νύχτες θα έχουν πολύ χορό και τραγούδι. Θα ακούσουμε τις κορυφαίες επιτυχίες τους, πολλές από τις οποίες έχουν ανέβει στις υψηλότερες θέσεις των εβδομαδιαίων airplays, ενώ δεν υπάρχει ραδιόφωνο και club που να μην έχει παίξει κάποια από τα σουξέ τους. Η εμπειρία των Τσαλίκη – Καλίδη στον μουσικό χώρο, το επικοινωνιακό τους χάρισμα και το παιχνίδι με το κοινό, οι φωνητικές τους ικανότητες, η εμπορική επιτυχία των τραγουδιών τους και ο μεγάλος αριθμός θαυμαστών και θαυμαστριών τους αποτελούν εχέγγυα και συμβάλλουν στην επιτυχία του σχήματος αυτού και στην εκτίναξη της διασκέδασης στο Central Live .

Οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει και οι δύο από την οικογένεια του Caramela και τραγουδούσαν για αρκετές σεζόν,  σε διαφορετικές όμως χρονικές στιγμές. Η παρουσία τους στην πίστα της λεωφόρου Συγγρού, έχοντας τον βασικό ρόλο,  σήμανε πολλά γι αυτούς και την εξέλιξη της καριέρας τους και έγινε η αφορμή για νέες δισκογραφικές επιτυχίες. Ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από την Θεσσαλονίκη ήταν αυτός που το 2006 εμφανίστηκε πρώτος στο Caramela και παρέμεινε για τρία χρόνια. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το Romeo, άλλαξε στέκι και από το 2010 μέχρι και το τέλος της περσινής σεζόν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο Vox. Αντιθέτως, ο Γιώργος Τσαλίκης, αφού ξεχώρισε κυρίως σε Απόλλων και Romeo τα προηγούμενα χρόνια, ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Caramela την περασμένη άνοιξη, ύστερα από τέσσερα χρόνια δυναμικής παρουσίας του εκεί, με πολλές νέες κυκλοφορίες τραγουδιών και γενικότερα πολύ ενεργή πορεία, ειδικά κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς.

Για πληροφορίες όπως τιμή φιάλης και τηλέφωνο κρατήσεων επισκεφθείτε την σελίδα central live .