Η Revolt! παρουσιάζει τον Onur Ozer στο six dogs

onur-ozer
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Η ομάδα Revolt! επιστρέφει στο six d.o.g.s την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου με έναν ξεχωριστό καλεσμένο από τη γειτονική Τουρκία.

Ο Onur Özer έχει ξεχωρίσει τόσο για τα ιδιαίτερα σετ του αλλά και για την προσφορά του στην μουσική σκηνή της χώρας του. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του '90, σε μία περίοδο που η minimal και tech-house σκηνή άρχισαν ν’ αναβιώνουν στην Κωνσταντινούπολη.

Σε μια πόλη που καταπιέζεται τόσο από την ασφυκτική ζέστη αλλά και ένα στάσιμο μουσικό ύφος, ο Onur βοήθησε στη μάχη για αλλαγή των παλιών κανόνων και συνθηκών, δίνοντας οξυγόνο στην απολιθωμένη σκηνή των clubs. Οπλισμένος με τα βινύλιά του και ντυμένος με τα φθαρμένα μαθητικά του ρούχα, μπήκε στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή για να μοιραστεί το μεγαλύτερο πάθος του, να χορεύει.

Ο Onur σύντομα βοήθησε στο να βρεθεί μια σειρά από πρωτοποριακούς χώρους, φέρνοντας νέους ήχους και στυλ στην Τουρκία. Το 2002 άρχισε να εξάγει το νέο ζεστό ήχο της Κωνσταντινούπολης σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας. Από τότε έχει εμφανιστεί σε κορυφαία venues, όπως τα Robert Johnson, Harry Klein, Studio 672 και Kerosin.To 2004 αποτέλεσε σημείο καμπής στην καριέρα του, όταν έγινε ο resident DJ των πολύ γνωστών SweetSense πάρτι, φιλοξενώντας πολλούς διεθνείς καλλιτέχνες. Το 2005 μετέφερε το ταλέντο του στο στούντιο με το EP «Freakdisco» στην Freude-Am-Tanzen και το «Envy EP» για την Vakant.

Μαζί του οι residents της Revolt! Anestie Gomez και K.atou.

Πληροφορίες: Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι. Ώρα έναρξης: 00:00. Είσοδος: 8 ευρώ