Γυναικεία υπόθεση στα decks του Vice Versa

julietta
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Τέσσερις θηλυκές DJs καταλαμβάνουν τα decks του Vice Versa, απόψε, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στο La Cage Aux Folles pt. II.

H Anthea, είναι μία DJ που λατρεύεται για τον «μπασάτο» ήχο και την θετική της ενέργεια, ένα μοναδικό ταλέντο στην παραγωγή και μία ικανή label manager, καθώς τρέχει επιτυχημένα την ετικέτα, Brouqade. To 2013 ήταν η breakthrough χρονιά γι’ αυτή καθώς έπαιξε ή/και συνεργάστηκε με high-profile καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους οι Loco Dice, Carl Craig, Nina Kravitz και Radioslave, εμφανίστηκε στην Ibiza (Used & Abused, Space), στο Off:Wax Sonar event στην Βαρκελώνη, στο γενέθλιο party για τα δέκα χρόνια του φημισμένου δισκάδικου Phonica (στο οποίο έχει δουλέψει κιόλας), στο Fabric και αλλού, ενώ απέκτησε μηνιαίο residency στο Clubder Visionaere.

Όταν η Julietta ανακάλυψε τα πρώτα house parties στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, o Moodymann και o Maurizio ήταν οι δύο παραγωγοί που τη γοητεύσαν περισσότερο. Στο τέλος της δεκαετίας του 1990 έκανε το πρώτο της gig στο θρυλικό Ultraschall στο Μόναχο, στο οποίο της προσφέρθηκε αμέσως ένα residency. Η Julietta απέκτησε μεγάλη φήμη στο Μόναχο, η οποία σύντομα επεκτάθηκε και πέρα από τα γερμανικά σύνορα, σε πασίγνωστους χώρους, όπως τα Panoramabar, Club Der Visionaere (Βερολίνο), Robert Johnson (Φρανκφούρτη), Rex (Παρίσι), Fabric (London), Eleven (Τόκιο), Arma17 (Μόσχα), και φεστιβάλ όπως τα Love Parade και Sonnemondsterne. Το ιδιαίτερο στυλ της κυμαίνεται κάπου μεταξύ house και techno, ενώ αυτό που κάνει τα σετ της να ξεχωρίζουν είναι η σωστή επιλογή και μείξη μοναδικών παλιών και σύγχρονων κομματιών.

Η K.atou συλλέγει δίσκους ηλεκτρονικής μουσικής από τα δεκαεπτά της, ενώ ξεκίνησε το DJing ένα χρόνο αργότερα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Κέρκυρα έπαιζε μουσική, διοργάνωνε επιτυχημένα πάρτι και είχε τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή κάθε σαββατοκύριακο. Όταν μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνέχισε τη σταδιοδρομία της ως DJ με εμφανίσεις σε χώρους της Αθήνας, ενώ συμμετείχε και στο διάσημο Synch Festival (Red Bull Home Groove Stage). Σήμερα η Αθηναία femme fatale έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε παγκόσμιο επίπεδο με το πάθος της για τη μουσική αλλά και με τα house «διαμάντια» από το Σικάγο και το Ντιτρόιτ που τη συντροφεύουν σε κάθε gig και αποτελούν τη βάση των sets της.

Την τετράδα συμπληρώνει η Nerize από την Αθήνα.

Πληροφορίες: Παρασκευή 21 Νοεμβρίου μετά τα μεσάνυχτα στο Vice Versa, Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι. Είσοδος: 5 ευρώ μέχρι τις 02:00, 8 ευρώ μετά τις 02:00. Ελεύθερη είσοδος με λίστα μέχρι τις 01:30 για όσους γράψουν το ονοματεπώνυμο τους στον τοίχο του event: https://www.facebook.com/events/356895901101914/