Ο Edu Imbernon στο Saint Solange

edu-imbernon
ΤΡΙΤΗ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Εκ της μαγευτικής Βαλένθιας ορμώμενος, ο ταλαντούχος κύριος Edu Imbernon, έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου για να «ηγηθεί» στα decks του Saint Solange και στο Red Light District party.

Ο πολυπράγμων Edu Imbernon συνθέτης, παραγωγός, remixer, DJ και ιδιοκτήτης του δικού του label, είναι το καλύτερο παράδειγμα πως, ένας νέος αλλά πολύ ταλαντούχος και εμπνευσμένος DJ, μπορεί πολύ γρήγορα να φτάσει στην κορυφή των διεθνών decks, αφού θεωρείται ήδη παγκόσμιο φαινόμενο στο χώρο της ηλεκτρονικής σκηνής.

Η μουσική του πρόταση, μίξη electronica, house και indie με μια ελαφριά χροιά nu disco, έχει κυκλοφορήσει από τις Bedrock, Get Physical, Culprit και Suara.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του «El baile alemán» και με τις επιτυχίες «Fayer», «Torete» και «Leopard» κυκλοφόρησε πολλά κομμάτια για τα σημαντικότερα labels του κόσμου, φτάνοντας να ιδρύσει το δικό του label, την Elektisch.

Η υποστήριξη από τους John Digweed, Jamie Jones, Sasha τον έκαναν περιζήτητο και τον ανέδειξαν ως, έναν από τους καλύτερους DJ στον κόσμο.

Πληροφορίες: Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο Saint Solange, Ερμού 152. Οι πόρτες ανοίγουν: 00:00. Τιμή Ποτού: 10 ευρώ, Tιμή Φιάλης: 100 ευρώ ανά 6 άτομα. Τηλ. κρατήσεων: 210 3424 368 & 694 737 0145.