To Node ενώνει τους οπαδούς της ηλεκτρονικής μουσικής στο six dogs

node
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

To Node ξεκινάει το 2015 με μία πολυσυλλεκτική βραδιά, δημιουργώντας στο χώρο του six dogs ένα χαρμάνι από τα πιο εκλεκτικά και δυναμικά ηλεκτρονικά acts της Αθήνας, με τους ANFS, Miltiades, Bonebrokk & Σίνος/Μπιχάκης στα decks.

 Ο ANFS είναι παραγωγός, dj, συνιδιοκτήτης της Modal Analysis & ένας απο τους διοργανωτές των Reform parties. Τα sets και οι παραγωγές του ειναι ένας συνδυασμός ήχων της techno/ industrial και U.K. bass ηλεκτρονικής σκηνής.

Ο Μiltiades, ένας πολλά υποσχόμενος παραγωγός που έκανε εντύπωση στη διεθνή σκηνή με την κυκλοφορία του με τίτλο EPK.X στην Nous, κινείται μεταξύ deep house και deep techno με σαφείς επιρροές από το Detroit.

Ο Bonebrokk, είναι παραγωγός και dj, με έδρα την Αθήνα. Τα set του είναι ένα υβρίδιο σύγχρονης techno και bass, βασισμένο σε percussive στοιχεία και έντονα sub-basses.

Οι Στράτος Μπιχάκης και Άκης Σίνος χρησιμοποιούν έναν ιδιοκατασκευασμένο κώδικα, προσομοίωση μοντέλων συγχρονισμού, για να ελέγξουν αναλογικές και ψηφιακές πηγές ήχου και να εξερευνήσουν τις δυνατότητες των drum machines μέσα από την αλληλεπίθεση ετερόκλητων ρυθμών και patterns.

Πληροφορίες: Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, six dogs, Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα. Ώρα έναρξης: 00:00. Είσοδος ελεύθερη.