Nicole Moudaber και Paul Ritch στο Monastiraki Center

nicole-moudaber
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Το Blend υποδέχεται στην Ελλάδα δύο κορυφαίους καλλιτέχνες για μια άκρως ηλεκτρισμένη performance. Η «Βασίλισσα» της techno, Nicole Moudaber, και ο «μάγος» του underground Paul Ritch, θα μοιραστούν το booth στο Monastiraki Center, το τελευταίο Σάββατο του Απρίλη, στο “The Mood Night”, ένα event βγαλμένο από τα μεγαλύτερα clubs του πλανήτη.

Η Nicole Moudaber, μια αληθινή ηρωίδα της ηλεκτρονικής σκηνής, το αγαπημένο «παιδί» του Carl Cox και η resident dj των εβδομαδιαίων parties του στο Space της Ίμπιζα παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή δημιουργώντας μουσική που ξεπερνάει τα καθιερωμένα. Ήχοι δουλεμένοι στη λεπτομέρεια, μυστηριώδεις και υπάκουοι με τη φύση της techno, εκτελεσμένοι μ' ένα φαινομενικά ατημέλητο αλλά στην ουσία τους φιλοσοφημένο τρόπο.

Η αεικίνητη καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί με μερικά από τα σημαντικότερα labels του είδους (Drumcode, 8Sided Dice, Kling Klong, Leena Music, Waveform Recordings), ενώ πλέον εκφράζεται μουσικά μέσα από τη δική της δισκογραφική εταιρία, την MOOD Records, με τη φήμη της τόσο ως μουσικός παραγωγός όσο και ως dj να την αναγάγουν πλέον σε φαινόμενο από το Ρίο ντε Τζανέιρο μέχρι το Μόντρεαλ. Το τεχνικό της υπόβαθρο και o χαρακτηριστικός ρυθμός της μουσικής της είναι άξια σεβασμού από σύσσωμη την κοινότητα της ηλεκτρονικής σκηνής. Όσο για την παρουσία της στα decks, όσοι την έχουν δει από κοντά κάνουν λόγο για μια μοναδική performer.

Στον αντίποδα, ο Paul Ritch με παραγωγές και performances που ξεχειλίζουν δυναμική όσο και αρμονία ήχου. Ο Γάλλος που εμφανίστηκε σαν «από μηχανής θεός» πριν 14 χρόνια στα underground μουσικά δρώμενα, χαράζει έκτοτε τη δική του ιδιαίτερη πορεία. Η δική του techno καθορίζει και καθορίζεται από labels όπως η Drumcode του Adam Beyer,η Cocoon Records του Sven Vath και άλλα (Sci+Tech, Resopal Schallware, Bpitch Control, κ. ά.) και φυσικά από το label Quartz Rec, το οποίο φέρει την προσωπική του σφραγίδα.

Ο ανήσυχος παραγωγός και dj συγκατελέγεται δίκαια στη λίστα του Resident Advisor με τους 100 πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών, ενώ παράλληλα έχει τερματίσει στη 2η θέση του Techno Chart του Beatport για το EP “Split Part 1”. Επίσης δικό του είναι και το project “All Jacks”, ένα label που παράγει μουσική αποκλειστικά σε βινύλια. Οι εμφανίσεις του από το Timewarp και το Awakenings μέχρι το Amnesia και τοBerghain, είναι πάντα πολυαναμενόμενες και εξαιρετικά επιτυχημένες.

Τους Nicole Moudaber και Paul Ritch στο Monastiraki Center θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Μanolaco!

Πληροφορίες: Σάββατο 25 Απριλίου στο Monastiraki Center,Αγ. Ελεούσης 3, Μοναστηράκι. Ώρα έναρξης: 00:00. Εισιτήρια: 24 ευρώ. Σημεία Προπώλησης: Καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, 7Seven & Ηλεκτρονικά μέσω Viva: http://www.viva.gr/tickets/music/monastiraki-center/nicole-moudaber-paul-ritch.