Ο Leon of Athens παρέα με φίλους στο Gazarte

leon-of-athens
ΤΡΙΤΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Leon και η μπάντα του ανεβαίνουν στη σκηνή του Gazarte για να γιορτάσουν παρέα με αγαπημένους φίλους, ένα χρόνο από την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Global».

Μία χρονιά γεμάτη μουσική, ιστορίες, ταξίδια, live και δυνατές συνεργασίες. Ο Leon of Athens σε μία βραδιά θα μας ανοίξει την πόρτα για να δούμε παρέα όλα όσα συνέβησαν στη διάρκεια της χρονιά που πέρασε.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα ξεχωριστό live. Στη σκηνή μαζί του θα δούμε σαν special guest τον Παύλο Παυλίδη, ενώ τη συναυλία θα ανοίξει η Arete Kosmidou. Αλλά η βραδιά δεν σταματά εδώ... έπεται και συνέχεια... το κλείσιμο αναμένεται άκρως ξεσηκωτικό καθώς θα ακολουθήσει after party με τον παραγωγό του Pepper DJ Spector.

Μία βραδιά γιορτή. Όλοι μαζί, μια παρέα, στον κόσμο του «Global».

Πληροφορίες: Παρασκευή 24 Απριλίου στο Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι. Ώρα έναρξης: 22:00. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: A ζώνη: 18 ευρώ, Β ζώνη: 14 ευρώ, Όρθιοι: 7 ευρώ. Ταμείο: A ζώνη: 21 ευρώ, Β ζώνη: 17 ευρώ, Όρθιοι: 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876. Online sales: www.gazarte.gr, www.viva.gr, www.public.gr.