«Καυτή» techno βραδιά στο Acro

Joseph-capriati-kai-paco-osuna-kai-sam-paganini-sam-paganini
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΙΟΥ 2015

Το Blend σε συνεργασία με το Νid ανακοινώνουν τη σύμπραξη τριών καυτών εκπροσώπων της techno σ' ένα event διεθνών προδιαγραφών στο Acro της Ιεράς Οδού, το Σάββατο 9 Μαΐου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Joseph Capriati, Paco Osuna και Sam Paganini ενώνουν τις δυνάμεις τους σ' ένα κοινό booth.

Ως «σήμα κατατεθέν» της Drumcode του Αdam Beyer, Resident Dj στα περιζήτητα Music On events του Marco Carola στo Αmnesia της Ίμπιζα, αλλά και ως headliner στα μεγαλύτερα dance festivals και clubs του πλανήτη, (Awakenings, Time Warp, Berghain, Cocorico), ο Joseph Capriati χαρακτηρίζεται δικαίως ως ο «ηγέτης» της νέας γενιάς της techno.

Ο Paco Osuna, ένας από τους Ισπανούς «αρχιτέκτονες» της minimal techno και ιδρυτής της Mindshake Records αποτελεί μια από τις πιο αφοσιωμένες περιπτώσεις καλλιτέχνη του είδους του ενώ είναι περιζήτητος από labels όπως η M-nus, η Plus 8 και η Spectral.

Ο τρίτος Headliner, Sam Paganini, ο «άσσος» της Cocoon Records, της Drumcode και τις Plus 8 ενσαρκώνει μια σπουδαία μουσική προσωπικότητα με εύρος που θα ζήλευαν πολλοί αναγνωρισμένοι συνάδελφοί του. Ο Ιταλός εκφραστής του «Sexy Groovy Dark Techno» ήχου διανύει ίσως την πιο επιτυχημένη φάση της καριέρας του με κυκλοφορίες του όπως το «Black Leather», το «Polyester» και το «Chocolate» να βρίσκονται επί βδομάδες στα Techno Charts του Beatport.

Το line-up συμπληρώνουν επάξια οι resident djs του Blend, Μikee και Manolaco.

Πληροφορίες: 9 Μαΐου στο Acro, Ιερά Οδός 7-11, Γκάζι. Ώρα έναρξης: 22:00. Είσοδος: 25 - 30 ευρώ / Προπώληση στα Καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, 7Seven, http://viva.gr & http://residentadvisor.net.