Πάρτι με την πρώτη καλοκαιρινή πανσέληνο στο Bolivar Beach Bar

fullmoon-party
ΤΡΙΤΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2015

Το μεγαλύτερο full moon party έρχεται την Τρίτη 2 Ιουνίου στο Bolivar Beach Bar, παρέα με τις μουσικές των Dj Angelo και Da Mike.

Kαθώς η πρώτη καλοκαιρινή πανσέληνος θα αιωρείται πάνω από τον ουρανό του Bolivar Beach Bar, το τοπίο θα μετατρέπεται σε μαγικό. Η παραλία θα γεμίσει ηχοχρώματα ενώ οι μουσικές των Dj Angelo και Da Mike θα μας παρασύρουν σε εναλλακτικά μουσικά μονοπάτια. Την ώρα που ο ήλιος δύει το ολόγιομο φεγγάρι ανεβαίνει ψηλά για να φωτίσει τη θάλασσα και τη διάθεσή μας.

Dj Angelo
O Dj Angelo ξεκίνησε να παίζει μουσική σε ηλικία μόλις 16 ετών μιξάροντας τα πρώτα του βινύλια, καθώς είχε ήδη καταλάβει ότι η House είναι η μουσική του. Η αγάπη του προς σ’αυτή, τον καθιστά σήμερα σε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα στη σκηνή, στην Ελλάδα και όχι μόνο, με εμφανίσεις στα καλύτερα venues της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα.

Da Mike
O Da Mike θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους DJs της House μουσικής σκηνής στην Ελλάδα. Εντάχθηκε στην "Global Fantasy" το 2012 και έχει ήδη συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους House DJs και παραγωγούς στον κόσμο Μείνετε συντονισμένοι για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά ως παραγωγός.

Πληροφορίες: Τρίτη 2 Ιουνίου στο Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος. Ώρα: 21:00. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ με απλό ποτό ή μπύρα (cocktails και special drinks + 2 ευρώ). Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής 3η Καλαμακίου. Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684.