Βραζιλιάνικοι ήχοι, flamenco και capoeira στο πάρκο Τρίτση

qui
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Το Quilombo Centro Cultural γιορτάζει το κλείσιμο της σεζόν και την έναρξη του καλοκαιριού, με ένα μεγάλο καταπράσινο πάρτυ το Σάββατο 27 Ιουνίου, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», στο Ίλιον.

Το πάρτυ, που γίνεται σε συνεργασία με το cafe “Υπογλυκαιμίες”, ξεκινά  στις 20.00 το βράδυ, με την παρουσίαση των εργαστηρίων.

Το Quilombo είναι ένας πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού που δημιουργήθηκε το 2004, από μια μπάντα μουσικών με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τη μουσική και την κουλτούρα της Βραζιλίας.

Μέσα σε λίγα χρόνια η μπάντα ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και μαζί της το μήνυμα της συσπείρωσης γύρω από την έννοια της δημιουργικής κοινότητας στην οποία αναφέρεται το όνομά μας και η οποία αποτελεί μέχρι και σήμερα τον βασικό ιδεολογικό μας πυρήνα.

Τα τελευταία χρόνια, ανοίγει όλο και περισσότερο σε διαφορετικές μορφές τέχνης και αγκαλιάζει κουλτούρες απ’ όλο τον κόσμο. Εκτός από τα εργαστήρια μουσικής, φιλοξενεί και εργαστήρια χορού και θεάτρου, καθώς και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, ημερίδες.

Όπως σε κάθε καλοκαιρινό πάρτυ του Quilombo, ο ήχος από βραζιλιάνικα κρουστά θα πλημμυρίσει το πάρκο, φυσικά δεν θα λείψουν τα show με αφρικάνικο χορό, flamenco και capoeira, και όπως πάντα η βραδιά θα κορυφωθεί με τον Dj Santoner Rpz και πολύ χορό από όλους μας.