Swinging & Rock 'n' Roll βραδιά στην «Κόκκινη Σβούρα»

jive
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Την Κυριακή, 26 Ιουλίου, η «Κόκκινη Σβούρα» κι η χορευτική ομάδα «Jump & Jive – Athens Swing Team» μάς προσκαλούν για δροσιστικά κοκτέιλ, αλλά και πολύ χορό μέχρι τελικής πτώσης...στο παρκέ.

Η Κόκκινη Σβούρα προτείνει την όμορφη μονοκατοικία της, με τις χαμηλές παλιομοδίτικες πολυθρόνες και τις '50s καρέκλες, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για καφέ, ποτό, κρασί, μπύρα, κοκτέιλ και χειροποίητα tapas. Η εσωτερική αυλή θυμίζει εκείνες των σπιτιών της παλιάς Αθήνας, που οι γείτονες συναντιούνταν και μοιράζονταν το καθημερινό τους φαγητό, συζητώντας με τις ώρες… 

Για ακόμα μία Κυριακή θα φιλοξενήσει στον χώρο της την ομάδα «Jump & Jive», της οποίας το χορευτικό στυλ συνδυάζει την vintage αισθητική της δεκαετίας '20 - '40, του Charleston & του Lindy Hop, με την rockabilly αισθητική της δεκαετίας του '50! Οι Jump & Jive ξεσηκώνουν τον κόσμο με τους τρελούς ρυθμούς του Swing και τις ακροβατικές τους φιγούρες σε κάθε εμφάνιση.

Συνδυαστικά με την υπέροχη μουσική καταφέρνουν να μεταφέρουν τα πλήθη σε mood μιας άλλης εποχής, προσδίδοντας τη χαρά του Swing, κάτι που έχουμε ανάγκη.

Στις 21.00 λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής, όσοι θέλετε να ξανανιώσετε, να αναζωογονηθείτε και να διασκεδάσετε, να είστε στο εξαιρετικό αυτό μαγαζί του Χαλανδρίου, όπου τα μέλη της χορευτικής ομάδας θα χαρούν να σας δείξουν τα βασικά βήματα και να γίνετε όλοι οι θαμώνες μια μεγάλη παρεά.

Είσοδος Ελεύθερη