Ξεκινάμε την εβδομάδα δυναμικά με μουσική και events της πόλης

citylife
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου στην πόλη. Ας ρίξουμε μια ματιά...

Οι «Painted Black», Idra Kayne, MC Yinka, Jerome Kaluta και οι WORD OF MOUTH μάς καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι με προσωπικά τους τραγούδια, αλλά και αγαπημένα τους κομμάτια των U2, Bob Marley, Michael Jackson, Beatles, AC/DC, Paul Simon, Animals και Βlack.

Τι συμβαίνει όταν ένα sοulfunk girl, δυο beatboxers, ένας MC και τραγουδιστής και ένας τραγουδιστής-συνθέτης-performer-mc, με φανκ και ρέγκε επιρροές ενώσουν δυνάμεις και φωνές; Ο Κήπος του Μεγάρου έχει την απάντηση!

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησαν στο click@life οι Painted Black.

Πιστεύετε στη μουσική με τον πρώτο ήχο; Αν είναι όπως οι έρωτες με την πρώτη ματιά κι αν είναι όπως οι επιλογές που κάνει η Eva Boudouri κάθε φορά που βρίσκεται πίσω από τα ντεκς ή το μικρόφωνο του Εν Λευκώ, τότε ναι... Απόψε ξεκινά ένα ταξίδι στη μουσική, αλλά και στους δρόμους της αγάπης, στις 9, στη Στοά των Θαυμάτων, που θα γίνει η ...Στοά των Εκπλήξεων!

Θησέως 16, Σύνταγμα - Τηλ. 210 3313733

Κόντρα στη ζέστη και στο βαρύ κλίμα των ημερών, το «Ρομάντσο» σάς προσκαλεί με ύφος αυστηρώς αισιόδοξο για ένα τελευταίο market πριν χαθούμε όλοι στις παραλίες! Εκεί θα βρίσκονται δημιουργοί για μια βουτιά στις τιμές, μόνο για δύο μέρες. Στις 20 και 21 Ιουλίου, σε ένα μοναδικό Summer Market στον ισόγειο χώρο του Ρομάντσο, με Happy Hour στο μπαρ.

Αναξαγόρα 3-5, Τηλ. 216 7003325

Η Athens Big Band συμπράττει με έναν από τους πιο σπουδαίους βιμπραφωνίστες, το Χρήστο Ραφαηλίδη και τον κορυφαίο πιανίστα της Latin-jazz, Hector Martignon, σε δύο μοναδικές συναυλίες:
* τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ,στο προαύλιο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και
* την Τρίτη 21 Ιουλίου, στον κήπο του Κέντρου Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας.

Ώρα έναρξης: 9μ.μ. - Είσοδος ελεύθερη

* Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Πατησίων 44

* Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων, Βασ. Σοφίας - Πάρκο Ελευθερίας - Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής

Επίσης, στο θέατρο Ρεματιάς θα δώσουν μια μοναδική συναυλία οι Loca Latina παρέα με την εκρηκτική Κρυσταλλία, ενώ σε εξέλιξη είναι ακόμα το Texas Summer Festival 2015.