Θερμό τριήμερο με cult κινηματογράφο, closing parties και συναυλίες στην πόλη

citylife
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Με ελεύθερες εισόδους ή έναντι κάποιου αντιτίμου, βρήκαμε τις περισσότερες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο τριήμερο στην πόλη και σας τις παρουσιάζουμε αναλυτικά.

Σε επετειακή προβολή για τον εορτασμό των 40 ετών από την πρώτη κυκλοφορία της, θα προβληθεί η πιο μυθική cult ταινία όλων των εποχών, το «The Rocky Horror Picture Show» του Τζιμ Σάρμαν. Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο προβολών που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα.

Άλσος Πετραλώνων (εντός γηπέδου μπάσκετ)
Παρασκευή 24 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου, 5 εκλεκτοί djs του αθηναϊκού nightlife - J. MANTONANAKIS, S. GRISPOS, CUREHEAD, NATK, EXPIK - επιλέγουν τα 20 πιο αγαπημένα τους New Romantics, New Wave, Italo Disco, 80's pop τραγούδια και δημιουργούν ένα άτυπο TOP 100 της αγαπημένης μας δεκαετίας στο τελευταίο καλοκαιρινό 80's party του Death Disco για το 2015. Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 00:00.

DEATHDISCO - Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου η γυναικεία συμμορία του «Join» θα προσγειωθεί στα decks του Abodé με special guest τον Hiras. Εκεί θα θυμηθούμε τις μουσικές που μας φέρνουν τη θάλασσα σε απόσταση αναπνοής και κρατάνε το καλοκαίρι ζωντανό ό,τι και να γράφει το ημερολόγιο. Dj sets: Αφροδίτη Σημίτη, Μαρία Πετρίδη, Κατερίνα Ανταλουδάκη, Μιρέλλα Κάππα, Kiki Pap.

Abodé, Ερμού & Πλατεία Ασωμάτων 3, Μοναστηράκι
Παρασκευή 24 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 20:00
Είσοδος ελεύθερη

Ο Μιχάλης Κακέπης θα βρεθεί από τον Σταυρό του Νότου στο TWENTY BEERBAR για μια αξέχαστη ροκ βραδιά. Μαζί του ο Αλέξανδρος Τσάμης με τον καλοδουλεμένο λυρισμό του.

Εθνικής Αντιστάσεως 131, Πειραιάς
Παρασκευή 24 Ιουλίου
Τηλ.: 210 4613 089
Ώρα έναρξης: 22.00

Για τα δυο χρόνια λειτουργίας της, η Κίτρινη Γκαζόζα μετατρέπεται σε παραλία και ανυπομονεί να μας υποδεχθεί με μαγιό,παρεό και κουβαδάκια. Για ένα τρελό γλέντι στην άμμο από νωρίς το απόγευμα μέχρι το πρωί...

Παρασκευή 24 Ιουλίου
Δεκελείας 134, Νέα Φιλαδέλφεια
Ώρα έναρξης: 18.00

Active Member, σχεδόν 23 χρόνια από το ξεκίνημά τους, δε χάσανε απ’ τα μάτια τ’ όνειρο, την ουσία και την επαφή με το κοινό με κάθε τρόπο και κάθε τίμημα, παρά τα λόγια. Άλλωστε η δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη και χειροπιαστή για την πιο παλιά και πιο παραγωγική hip hop μπάντα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, μέσα στην Άνοιξη ανακοίνωσαν με μεγάλη συγκίνηση το τέλος του γκρουπ και την αρχή ενός νέου κύκλου δημιουργίας. Άλλωστε, η δημιουργικότητα ποτέ δεν έλειψε στη γωνιά του lowbap κόσμου τους. Οι Active Member γιορτάζουν φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα τη μαγεία του τέλους, γιατί για κάθε κύκλο που κλείνει, υπάρχουν καινούριοι που ανοίγονται κι όσο υπάρχει η μουσική, τίποτα δεν τελειώνει...

Παρασκευή 24 Ιουλίου
Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων ερμηνεύουν το διάσημο έργο του Georges Bizet, «Κάρμεν». Στον προαύλιο χώρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου στο πλαίσιο του φεστιβάλ που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και σε συνεργασία με το μουσείο, θα μπορέσετε να απολαύσετε κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό το εμβληματικό αυτό έργο σε συναυλιακή μορφή.

Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησἰων 44
Σάββατο 25 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:00
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Το Bolivar Beach Bar υποδέχεται στα Dexx τον ταλαντούχο dj και παραγωγό Agent Greg στα Saturday Nights.Το μοναδικό του ταλέντο και η μεγάλη εμπειρία του στα ελληνικά και διεθνή dance floors μάς υπόσχονται Σαββατόβραδα που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό. Τα τελευταία 10 χρόνια o dj και παραγωγός Agent Greg έχει καθιερωθεί ως ένα απο τα πιο οικεία όνοματα στη ελληνική dance σκηνή και ένας από τους πιο συχνά επιλεγμένους djs για διεθνείς εμφανίσεις.

Ο Agent Greg είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή "Philosophy of Dance", φιλοξενώντας djs της ελίτ, όπως ο Mark Knight, ο Fedde Le Grand, ο Eddie Thoneick και κάνοντας guest εμφανίσεις με αποκλειστικά mixes. Η εκπομπή αυτή τη στιγμή μεταδίδεται σε περισσότερους από 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο. Οι παραγωγές του Agent Greg έχουν λάβει εξαιρετική υποστήριξη από τα κορυφαία ονόματα, όπως Tiesto, Bob Sinclar, Roger Sanchez, David Vendetta, Sandy Rivera, καθώς έχουν συμπεριληφθεί σε πάνω από 30 συλλογές από όλο τον κόσμο.

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Σάββατο 25 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Disappear Here αίσθηση στο Second Skin: O resident dj George Fakinos στο Main Floor σε ένα 7ωρο non stop set με Industrial, EBM, Dubstep και Goth μουσικές και στο Red Room, o Dr D θα είναι εκεί με τις Metal, Stoner Rock, Nu Metal, Alternative Rock επιλογές του. Οι πόρτες ανοίγουν στις 12.

Second Skin Club: Δαμοκλέους 8, Γκάζι
Σάββατο 25 Ιουλίου

Την Κυριακή 26 Ιουλίου, o Manos K. (Mani Deum) και ο Σταμάτης Γρίσπος σάς προσκαλούν σε μια βραδιά γεμάτη ιστορίες από τις πεδιάδες της Αμερικής μέχρι τις ερήμους της Αυστραλίας και ακόμα παραπέρα...Πού θα σας βγάλει αυτό το ταξίδι άραγε; Αφήστε τα εξάσφαιρα στην είσοδο και μην πυροβολείτε τον Πιανίστα.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ - Θεμιστοκλέους 48, Εξάρχεια
Τηλ. 210 3303430
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Rockfellas ροκάρει και σας προσκαλεί στο closing party που θα κάνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 21.00 το βράδυ. Οι λάτρεις του είδους πρέπει να σπεύσουν στον ιδιαίτερο αυτό χώρο.

Κτίριο Γ΄, κατάστημα Β10-Β11
Mαρίνα Ζέας, Πειραιάς
Τηλ. 210 4184440

Τον ήλιο που τους λείπει στην καθημερινότητά τους την αναζητούν στη μουσική και τους ρυθμούς. Οι Boogie Belgique επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση στο νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions. Με όλες τις επιτυχίες τους στις αποσκευές, επανέρχονται για να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φίλους τους για την ενθουσιώδη υποστήριξη που τους έχουν χαρίσει ήδη από το ξεκίνημά τους. Και βέβαια να πραγματοποιήσουν όλα όσα υπόσχεται το Boogie του ονόματός τους.

Καλό θα ήταν να φορέσετε τα πιο άνετα για χορό παπούτσια που διαθέτετε, την πλέον party καλοκαιρινή διάθεση κι ένα πλατύ χαμόγελο – προαιρετικό. Aν δεν το φέρετε από το σπίτι, οι Boogie Belgique υπόσχονται να το ζωγραφίσουν οι ίδιοι στο πρόσωπό σας. 

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Κυριακή 26 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 22:00

Mαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]