45 καλλιτέχνες συναντώνται στο Our Festival της Ρεματιάς

our-festival
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

4 μέρες, 8 ομάδες, 1 θέατρο που ξαναγεννιέται από τις στάχτες, 1 φεστιβάλ στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, 14-17/9.

Το ‘’Our Festival’’ περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, θέατρο δρόμου και workshops. Στο πλαίσιο του των τεσσάρων ημερών που διαρκεί 45 άνθρωποι της τέχνης ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και πραγματοποιούν μια γιορτή ελεύθερης έκφρασης. Με τη συμμετοχή του καθενός από την ομάδα, αλλά και με την κοινή συνεισφορά, το Our festival στέλνει το μήνυμα της καλλιτεχνικής τρέλας, της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης. 

Info

Το ‘’Our Festival’’ πραγματοποιείται στα πλαίσια του φεστιβάλ της Ρεματιάς, ‘’φωνές ελευθερίας’’. Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρi. Τηλ.  210 6820464. Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά.

Η ομάδα του Our festival

Πρόκειται για μια ομάδα ανήσυχων ανθρώπων που επιθυμούν τη διαρκή επικοινωνία, την ανταλλαγή και επεξεργασία ιδεών, με στόχο την πραγματοποίηση δράσεων πολιτισμού. Αποτελούν μια πολυκαλλιτεχνική κίνηση που διευρύνεται διαρκώς, μέσω μιας συλλογικής και αλληλέγγυας αυτοδιαχείρισης, υπερασπίζοντας το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου. Διεκδίκησή τους η διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ελεύθερης έκφρασης, προσβάσιμο από όλο το φάσμα της κοινωνίας. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι: "κάθε ανατρεπτική σκέψη, κάθε πρωτότυπη ιδέα, κάθε πρακτική λύση, κάθε επιδέξιο χέρι, κάθε δυνατή φωνή, κάθε ευαίσθητο πνεύμα, έχει μια ξεχωριστή θέση ανάμεσά μας".