Οι Souljazz Orchestra από τον Καναδά στο Μαρούσι

souljazz-orchestra
ΤΡΙΤΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Τα 5|25 εγκαινιάζουν την 7η σεζόν τους με καλεσμένους αυτή την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου στις 18:00 στο live stage του En Lefko 87.7 τους Souljazz Orchestra.

Τι μπορεί κανείς να κάνει όταν ζει σε μια κρύα χώρα του Βορρά αλλά η καρδιά του ονειρεύεται τους τροπικούς, τους ρυθμούς της Αφρικής και το groove της funk και της soul; Οι Καναδοί Souljazz Orchestra έχουν την απάντηση. Δεκατρία χρόνια από την ίδρυσή τους και λίγες ώρες πριν ανέβουν για μία ακόμη φορά στη σκηνή του Gazarte, επισκέπτονται τον En Lefko 87.7, συνομιλούν με την Κάφκα και εμφανίζονται live στο ειδικά διαμορφωμένο live stage του σταθμού.

Η εκπομπή που έγινε συνήθεια συνεχίζεται για 7η σεζόν με νέους καλλιτέχνες που ήδη ξεχωρίζουν στις επιλογές μας, και άλλους που αξίζει να γνωρίσουμε. 25 λεπτά συναυλίας και 5 λεπτά συνέντευξης στην Κατερίνα Καφεντζή (a.k.a. Κάφκα) απευθείας από το stage του En Lefko 87.7 και αποκλειστικά για τους ακροατές του. Όλα τα επεισόδια των 5|25 Live Sessions σε HD ποιότητα εικόνας και ήχου είναι διαθέσιμα στο επίσημο site του En Lefko 87.7.

Info
Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, 18:00
Souljazz Orchestra στον En Lefko 87.7
Φραγκοκλησιάς 8, Μαρούσι