Πολυεθνικό τσιμπούσι & ξέφρενο live Παρασκευή και Σάββατο στο Romantso

romantso-1
ΤΡΙΤΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Την τελευταία Παρασκευή και το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου, το Ρομάντσο μάς προσκαλεί σε δυο μεγάλες εκδηλώσεις.

25η Μαρτίου. Η Εθνική Εορτή της Ελλάδας, κατά την οποία γίνεται Εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Ή και όχι.

Η πολύχρωμη γειτονιά της Ομόνοιας γιορτάζει με ένα απογευματινό τσιμπούσι που στήνεται στο δρόμο μπροστά από το Ρομάντσο. Μια μουσικογευστική παρέλαση, με κύριους πρωταγωνιστές το Μπαγκλαντές, τη Σενεγάλη, τη Νιγηρία και το Πακιστάν, καταλαμβάνει τους δρόμους της πόλης με σκοπό να μας φέρει λίγο πιο κοντά στην εξωτική πλευρά της.

Τα καλύτερα πολυεθνικά εστιατόρια της περιοχής παίζουν με το κάρυ και τις γλυκόξινες σάλτσες, ενώ στα μεγάφωνα ηχούν οι παραδοσιακοί ήχοι της πολύχρωμης συνοικίας του κέντρου. Δύο εκπρόσωποι της αφρικανικής κουλτούρας, η DJ Magi και ο Djj Paco, αναλαμβάνουν τα decks μεταδίδοντας το αφρικάνικό τους groove, ενώ ο Terra Exotica και η Katerina Karali ολοκληρώνουν το DJ set με βαλκανικές νότες και αιγυπτιακές ψυχεδέλειες. 

Και κάπως έτσι, το στενό της Αναξαγόρα θα μετατραπεί σε ένα κοσμικό dancefloor.

Tο Σάββατο 26 Μαρτίου η ομάδα του Take Over, λίγους μήνες μετά το επιτυχημένο της πάρτι, παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη δράση της: το mash. Expanding The Athens Live Sound.

Mέσα από το mash., επιδιώκει να αναδείξει την αθηναϊκή μουσική σκηνή στο σύνολό της και να συντελέσει στη δημιουργία νέων οπτικών γύρω από τη μουσική της πόλης, τόσο για τους ίδιους τους μουσικούς, όσο και για το κοινό. Έτσι, οι .message θα ανακατέψουν τον ηλεκτρονικό ήχο τους με τους αφρικανικούς ρυθμούς των The African Heritage, οι Α Victim of Society θα πειραματιστούν με τη λάφτα του Δημήτρη Bαζιουράκη και οι ανερχόμενοι Dury Dava με το μπουζούκι του Χαλίλ.

Info
Romantso
Αναξαγόρα 3-5
Τηλ. 21 6700 3325