Εικόνες και όνειρα μέσα από τον φακό του Claudio Allia

eikones-kai-oneira-mesa-apo-ton-fako-tou-claudio-allia

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Το έργο του διεθνώς καταξιωμένου Ιταλού φωτογράφου, Claudio Allia, παρουσιάζει το Dassera Art Space από τις 26 Νοεμβρίου.

Το έργο του διεθνώς καταξιωμένου Ιταλού φωτογράφου Claudio Allia, παρουσιάζει το Dassera Art Space από τις 26 Νοεμβρίου, σε μια έκθεση με 30 συνολικά φωτογραφίες του και τίτλο «Trip through visions and dreams of Claudio Allia».

Η έκθεση κινείται θεματικά στις ενότητες Capital sins, Androids και Oniric Lab και συνοδεύεται από προβολή που παρουσιάζει το συνολικό έργο του εικαστικού φωτογράφου μέχρι σήμερα.

Ο Claudio Allia έχει εκθέσει στα σημαντικότερα φεστιβάλ φωτογραφίας στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία και έχει λάβει διακρίσεις και βραβεία στους σημαντικότερους διαγωνισμούς φωτογραφίας διεθνώς. Μόνο το έτος 2010 διακρίθηκε σε 7 διεθνείς διαγωνισμούς.

Ο ίδιος λέει για το έργο του: «Μου αρέσει να φαντάζομαι τον εαυτό μου σαν έναν μεθυσμένο ακροβάτη που περπατάει σε τεντωμένο σκοινί και διασχίζει παραπατώντας την λεπτή γραμμή που χωρίζει το ρεαλιστικό από το σουρεαλιστικό».

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ., παρουσία του ίδιου του καλλιτέχνη.

Πληροφορίες: Dassera Art Space, Παπαδιαμαντοπούλου 146α, Γουδή, 210 7719432. Διάρκεια μέχρι 30 Δεκεμβρίου.