«Η παρέα της Κυριακής» μας κάνει μουσική παρέα όλο το καλοκαίρι

xristos-korina
ΤΡΙΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Oι Κορίνα Αντωνοπούλου και Χρίστος Θεσσαλονικεύς, παραγωγοί της ραδιοφωνικής εκπομπής «Η Παρέα της Κυριακής» επιλέγουν τραγούδια που ταιριάζουν ιδανικά στο ελληνικό καλοκαίρι!

H Play list

Μιρέλα Πάχου – Μι – Λα - Ρε

Σκιαδαρέσες - Το τραγούδι του μαλάκα 

Χρήστος Παπαδόπουλος - Φίλα με (Σταμάτης Κραουνάκης)

SABOTAZ - Στοιχίζουνε Τα Σ' Αγαπώ (Ευδοκία Ράπτη)

Μυρτώ Βασιλείου - Το Σ' αγαπώ

Κώστας Λειβαδάς -  Εγώ σ' αγάπησα εδώ (Ελένη Τσαλιγοπούλου)

Γεωργία Νταγάκη & Βασίλης Σκουλάς- Χάραμα

Ιάκωβος Καμπανέλλης - Λαχτάρησα μια χώρα (Τζένη Καρέζη)

Αντώνης Μιτζέλος - Εγώ Είμαι Εδώ και Μη Σε Νοιάζει

Γιάννης Νικολάου - Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε (Λαθρεπιβάτες)

Γιάννης Διονυσίου - Θα κοροϊδέψω τον καιρό

Πολυξένη Καράκογλου - Διαμάντω

Νίκος Ζιώγαλας – Ο Ρομαντικός (Δημήτρης Τσινιδέλος)

Ακούστε την playlist και καλή απόλαυση!

Ποια είναι η «Παρέα της Κυριακής»; Οι παραγωγοί αυτοσυστήνονται: Πρόκειται για μια ιδέα που έγινε πράξη. Μια εκπομπή "χειροποίητη" από φίλους παραγωγούς, με φίλους καλεσμένους, για φίλους ακροατές.Με τρυφερή διάθεση, με αισθητική και άποψη. Με αγαπημένους καλεσμένους που ζουν μέσα στη μουσική, το τραγούδι, το θέατρο, τον κινηματογράφο. Με τραγούδια, κείμενα, ποιήματα, αναγνώσεις, διαφορετικές όψεις και απόψεις! «Η παρέα της Κυριακής», με την Κορίνα Αντωνοπούλου και τον Χρίστο Θεσσαλονικέα στο μικρόφωνο, δεν είναι άλλη μία ραδιοφωνική εκπομπή! Είναι πρόταση! Τη ραδιοφωνική σεζόν 2022-2023 φιλοξενήσαμε στις εκπομπές μας τους: Μιρέλα Πάχου, Μιχάλη Κουμπιό, Σκιαδαρέσες, Μυρτώ Βασιλείου, Χρήστο Παπαδόπουλο, Σαμποτάζ, Λάμπη Ταγματάρχη, Κώστα Λειβαδά, Γεωργία Νταγάκη, Κατερίνα Καμπανέλλη, Χρήστο Βοσκόπουλο (Δήμαρχος Καισαριανής), Αντώνη Μιτζέλο, Γιάννη Νικολάου, Γιάννη Διονυσίου, Πολυξένη Καράκογλου, Νίκο Ζιώγαλα.

Στο Polis View web Radio, κάθε Κυριακή 7-9μμ.

Η Κορίνα Αντωνοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε marketing-management-Δημόσιες Σχέσεις  στο BCA College. Έχει εργαστεί στον τομέα της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και στη διοργάνωση/παραγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων. Παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου στο εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στη σχολή Βεάκη, μουσικής (πιάνο-αν.θεωρητικά) καθώς και σεμινάρια θεατρικής γραφής στην Ε.Ε.Θ.Σ. (Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων) και στο Θέατρο ΣΤΟΑ. Ασχολείται με τη μουσική, το τραγούδι και το θέατρο από μικρή ηλικία, συμμετέχοντας σε παραστάσεις και συναυλίες. Δραστηριοποιείται τον τελευταίο καιρό ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ο Χρίστος Θεσσαλονικεύς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε μουσική, θέατρο στη Δραματική Σχολή του Κ.Θ.Β.Ε. (Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος) και θεατρική γραφή σε κύκλους σεμιναρίων της Ε.Ε.Θ.Σ. (Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων). Συμμετείχε ως ηθοποιός σε παραστάσεις. Δραστηριοποιείται επίσης ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Έχει γράψει θεατρικά έργα και ένα λιμπρέτο για μια σύγχρονη όπερα. Εκτός από θέατρο έχει γράψει στίχους σε κάποια ιδιαίτερα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας. Ως μουσικός και ερμηνευτής έχει μια συνεχή παρουσία σε θεατρικές και μουσικές σκηνές. Δύο απ’ τα θεατρικά του βραβεύτηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Φιλολογικό Σύλλογο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, καθώς και ένα διήγημά του από το διαδικτυακό λογοτεχνικό περιοδικό ΛΟΓΩΤΕΧΝΗΣ. Το θεατρικό EGRI BIKAVER κυκλοφόρησε από τις εκδ. ΠΑΡΟΥΣΙΑ και το θεατρικό «Μέχρι πριν μια μέρα», από τις εκδ. ΚΟΡΟΝΤΖΗ. Με την ιδιότητα του σκηνοθέτη έχει υπογράψει παραστάσεις σε κλασικά άλλα και δικά του έργα καθώς και σε δύο μιούζικαλ. Με την πεζογραφία ασχολείται συστηματικά τα τελευταία χρόνια. Έχει γράψει διηγήματα και μυθιστορήματα. Διηγήματά του περιλαμβάνονται στη συλλογή «11 λέξεις» από τις εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗ και «THE RED THREAD» που εκδόθηκε στη Μεγάλη Βρετανία. Το μυθιστόρημα MUTATIS MUTANDIS κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΟΡΟΝΤΖΗ. Η συλλογή διηγημάτων με τίτλο «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» από τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ. Το θεατρικό με τίτλο «Περπάτησα πολύ ως να γυρίσω σπίτι – Τειρεσίας» φιλοξενείται στο playground.gr, ένα site με ελεύθερα θεατρικά έργα. Είναι τακτικό μέλος του Ε.Κ.Δ.Ι.Θ. (Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου) και μέλος του GREEK PLAY PROJECT, της διαδικτυακής πλατφόρμας για το θέατρο.