Νέο άλμπουμ από τους Within Temptation

temptation
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο Bleed Out, ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή οι Ολλανδοί symphonic& metallers Within Temptation.

Και μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας, έδωσαν στη δημοσιότητα ως single, το ομότιτλο τραγούδι το οποίο είναι γραμμένο για τον αγώνα των γυναικών στο Ιράν και σε αντίστοιχες χώρες για την ελευθερία τους, ύστερα και από τα γεγονότα της δολοφονίας της Mahsat Amini.

Η τραγουδίστρια του σχήματος, Sharon Den Adel αναφέρει για το τραγούδι: «Έζησα στην Υεμένη όταν ήμουν παιδί. Οι γονείς μου έζησαν σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής και είχα την ευκαιρία να τις επισκεφτώ όταν ζούσαν εκεί. Είναι τελείως διαφορετικός κόσμος. Στον καιρό που έζησα εκεί, ένιωσα μια απίστευτη σύνδεση με εκείνο το κομμάτι του κόσμου και νιώθω εντυπωσιασμένη από τη γενναιότητα των νεαρών γυναικών που καίνε τις μαντήλες τους, ξέροντας ότι μπορεί να καταλήξουν στη φυλακή ή χειρότερα...»

Το Bleed Out θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου από τη δική τους εταιρεία, Force Music Recordings, ενώ για τους πιο ρομαντικούς της δισκογραφίας, το single Bleed Out θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτικό cd single αλλά και σε συλλεκτικό αριθμημένο 7'' βινύλιο, αποκλειστικά από το on line shop του συγκροτήματος όπου διατίθενται για προπαραγγελία και οι συλλεκτικές εκδόσεις του άλμπουμ.

Το tracklist του δίσκου

01. We Go To War
02. Bleed Out
03. Wireless
04. Worth Dying For
05. Ritual
06. Cyanide Love
07. The Purge
08. Don't Pray For Me
09. Shed My Skin (Feat. Annisokay)
10. Unbroken
11. Entertain You

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι Bleed Out.

Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected]