Οι θρυλικοί Judas Priest επιστρέφουν με νέο δίσκο και αυτό είναι επίσημο

Judas-priest
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Υπομονή ως τις 8 Μαρτίου 2024.

Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικού δίσκου τους Firepower, οι θρυλικοί Judas Priest επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ Invincible Shield, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου του 2024.

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας έγινε στα πλαίσια εμφάνισης της μπάντας στο Power Trip Festival το Σάββατο 7/10/2023, όπου οι Priest αντικατέστησαν τον Ozzy Osbourne και μοιράστηκαν τη σκηνή μαζί με τους Iron Maiden, Guns NRoses, AC/DC, Tool και Metallica.

Οι προπαραγγελίες για το άλμπουμ έχουν ξεκινήσει και σήμερα 13/10/2023 η μπάντα έδωσε το πρώτο δείγμα με την κυκλοφορία του Lyric Video με τίτλο Panic Attack, το οποίο, και μουσικά, συνεχίζει το υψηλής ποιότητας υλικό στο οποίο μάς έχουν συνηθίσει.

Οι Judas Priest, οι οποίοι περιόδευσαν πέρυσι για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια παρουσίας τους (επισκεπτόμενοι και τη χώρα μας, στο πλαίσιο του Release Festival), εντάχθηκαν στο Rock NRoll Hall Of Fame, τον Νοέμβριο του 2022, με τον καθιερωμένο λόγο πριν την απονομή των βραβείων να γίνεται από τον Alice Cooper.