Νέος δίσκος και για τους Firewind

firewind1
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Την 1η Μαρτίου του 2024 από την AFM Records. με τίτλο «Stand United».

Βάζοντας πια για τα καλά πίσω μας την εποχή των περιορισμών λόγω της πανδημίας, όλο και περισσότερα συγκροτήματα επαναδραστηριοποιούνται, με καινούριες κυκλοφορίες και περιοδείες, σε ένα τοπίο ακόμα θολό για την ίδια την ύπαρξη και την οικονομική τους επιβιωση. Ένα από αυτά είναι και οι δικοί μας Firewind, που ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους, 10ου studio άλμπουμ τους με τίτλο «Stand United» την 1η Μαρτίου του 2024 από την AFM Records. 

Για την προώθηση του δίσκου, η μπάντα του αγαπημένου Gus G. (Κώστα Καραμητρούδη) ανακοίνωσε μια co-headline περιοδεία 18 ημερομηνιών σε ένα μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης, μαζί με τους Masterplan για τον ερχόμενο Μάρτιο.

O Gus G. ο οποίος παράλληλα διατηρεί και σόλο καριέρα, ηχογράφησε πρόσφατα και όλα τα σόλο στην προσωπική δουλειά του ντράμερ των Dream Theater, Mike Mangini, με τίτλο «Invisible Signs», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ των Firewind, είναι το τραγούδι Salvation Day και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected]