Ακούσαμε το Voyage Of The Dead Marauder των Alestorm

alestorm
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Λιγότερο από 2 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ Seventh Run Of A Seventh Rum (2022), οι Alestorm επιστρέφουν με ένα καινούριο E.P. 5 τραγουδιών για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Πλαστικά παπάκια μπάνιου, κροκόδειλοι, κότες, χήνες, αρουραίοι, τόνοι αλκοόλ και πειρατική διάθεση. 4 παλαβοί Βρετανοί (και ένας Ούγγρος κιθαρίστας) πιστεύουν ότι αυτά είναι τα απόλυτα συστατικά για ένα τέλειο πάρτι. Και έχουν καταφέρει με αυτά τα συστατικά να δημιουργούν τον απόλυτο χαμό όπου και αν εμφανίζονται, γι’ αυτό είναι από τα πιο γνωστά και τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον χώρο του σκληρού ήχου.

Λιγότερο από 2 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ Seventh Run Of A Seventh Rum (2022), οι Alestorm επιστρέφουν με ένα καινούριο E.P. 5 τραγουδιών για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να προσφέρουν στιγμές ανεμελιάς και χαλαρής διάθεσης στο κοινό. Έτσι και αλλιώς, θέλει πολλή σκέψη για να εξηγήσεις πώς (κατά τη γνώμη τους) το Ουζμπεκιστάν είναι γη πειρατών, ενώ δε βρέχεται από θάλασσα…!

Σε μια εποχή που κυριαρχεί η σοβαροφάνεια και το δήθεν, οι Alestorm κάνουν την εξαίρεση και προτείνουν μια πιο ελαφριά και κωμική προσέγγιση των πραγμάτων. Με αυτή την παρότρυνση, πατήστε το play και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά.

Για τη συγκεκριμένη κυκλοφορία, δημιούργησαν 2 καινούρια βίντεο, για το ομώνυμο τραγούδι που μπορείτε να δείτε εδώ και για το Uzbekistan που μπορείτε να δείτε εδώ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Μαρτίου 2024

Tracklist:

Voyage Of The Dead Marauder

Uzbekistan

The Last Saskatchewan Pirate

Sea Shanty 2

C**k

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected].