Οι Offspring ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Supercharged”

offspring
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου και είναι... Supercharged!

To αμερικανικό ροκ συγκρότημα από το Garden Grove της Καλιφόρνια, που σχηματίστηκε το 1984 και σημάδεψε την εφηβεία μας με τα hit τους "Come out and play”, “Self-esteem”, “The kids aren’t all right” και άλλα, επανέρχεται τον Οκτώβριο με νέο άλμπουμ. Μετά το επιτυχημένο τους Live στο πλαίσιο του Release Athens στις 9 Ιουνίου, επιστρέφουν δισκογραφικά με ένα άλμπουμ που όπως αναφέρουν ήθελαν να έχει ενέργεια από την αρχή μέχρι το τέλος του. Γι’ αυτό και τιτλοφορείται “Supercharged”.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ό τραγουδιστής Dexter Holland «Από το ύψος των φιλοδοξιών μας μέχρι τα βάθη των αγώνων μας, μιλάμε για όλα σε αυτόν τον δίσκο, με έναν τρόπο που γιορτάζει τη ζωή που μοιραζόμαστε και το πού βρισκόμαστε τώρα. Το single μας "Make It All Right" είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για αυτό γιατί μιλάει για τους ανθρώπους στη ζωή μας που μας κάνουν να νιώθουμε δυνατοί όταν είμαστε χαμηλά - οι συνεργάτες μας στο έγκλημα που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες αυτή τη φορά: Maui, στο Βανκούβερ και στο στούντιο του σπιτιού μας στο Huntington Beach, και μαζί με τον παραγωγό μας Bob Rock όλα βγήκαν φοβερά. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι το καλύτερο που έχουμε ακούσει ποτέ! Το ροκάρουμε και κάνουμε headbanging με αυτό εδώ και μήνες! Και ανυπομονούμε να το ακούσετε κι εσείς».

Ξέρατε ότι…
…Οι Offspring αρχικά σχηματίστηκαν με το όνομα Manic Subsidal; Οι The Offspring συχνά πιστώνονται -μαζί με τα υπόλοιπα καλιφορνέζικα συγκροτήματα Green Day και Rancid- για την αναβίωση του mainstream ενδιαφέροντος για το ροκ στη δεκαετία του 1990.

Έχουν πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, γεγονός που τους καθιστά ένα από τα ροκ συγκροτήματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία.

H σύνθεση του συγκροτήματος αποτελείται από τον τραγουδιστή και ρυθμικό κιθαρίστα Dexter Holland, τον κιθαρίστα Noodles, τον μπασίστα Todd Morse, τον ντράμερ Brandon Pertzborn και τον κρουστό Jonah Nimoy. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας τους, έχουν κυκλοφορήσει δέκα στούντιο άλμπουμ.

SUPERCHARGED Tracklist

1. “Looking Out For #1”

2. “Light It Up”

3. “The Fall Guy”

4. “Make It All Right”

5. “Ok, But This Is The Last Time”

6. “Truth In Fiction”

7. “Come To Brazil”

8. “Get Some”

9. “Hanging By A Thread”

10. “You Can’t Get There From Here”