«Η Δύναμη της ζωής»: Ένας οδηγός για δύναμη σε όλους τους τομείς της ζωής

idinamitiszois
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Tου Lemberger Dani από τις εκδόσεις Κέδρος.

Προσωπική δύναμη: Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένα άτομο όταν προχωράει με αυτοπεποίθηση και ηρεμία προς την επίτευξη των στόχων του.

Αγαπητοί αναγνώστες, που αναζητάτε τη γνώση, που προσπαθείτε να κατανοήσετε τη ζωή και να βελτιώσετε την ύπαρξή σας, μπορείτε τώρα να ελευθερωθείτε από τα δεσμά της άγνοιας. Σας καλωσορίζουμε σε μια γοητευτική περιπέτεια αυτογνωσίας που στόχο έχει να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και να πάρετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας: «Ποιος είμαι; Από πού ήρθα και πού πηγαίνω; Τι είναι γέννηση, τι είναι θάνατος; Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου και ποιοι είναι οι στόχοι μου; Πώς μπορώ κι εγώ να βοηθήσω τον διπλανό μου και να συμβάλω στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου;»

Το βιβλίο γράφτηκε από τον Ντάνι Λεμπέργκερ με σκοπό την απόδειξη των πιο σημαντικών αρχών της ζωής και βασίζεται σε πολλά χρόνια μελέτης και εφαρμογής. Εμείς, οι συμμετέχοντες στο LifePower, πιστεύουμε ότι ο ανώτερος στόχος της ζωής είναι να βοηθάμε άλλους και να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι αυτοεκπλήρωσης.