«Always A Stranger»: Νέο τραγούδι από τους Tindersticks

tindersticks
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Λίγους μήνες πριν βρεθούν στην Αθήνα για την φθινοπωρινή τους συναυλία στις 2 Νοεμβρίου στο City Theater by Christmas.

Οι Tindersticks, αυτοί οι κομψοί «εξερευνητές» της μουσικής, δυο μέρες μόνο μετά την μαγευτική πανσέληνο του Αυγούστου και  λίγους μήνες πριν βρεθούν στην Αθήνα για την φθινοπωρινή τους συναυλία στις 2 Νοεμβρίου στο City Theater by Christmas Theater, κυκλοφορούν ένα ακόμη τραγούδι, το τέταρτο, Always a stranger, από το καινούργιο τους άλμπουμ.


Δείτε το επίσημο βίντεο για το Always A Stranger
 

Σε σκηνοθεσία του frontman των Tindersticks, Stuart Staples, και γυρισμένο από τον κιθαρίστα Neil Fraser, το βίντεο του τραγουδιού αποτυπώνει τη μυστηριακή ενέργεια του κομματιού, η οποία κορυφώνεται με το ποιητικό ρεφρέν του: «Oh life, breathe through me, As this light falls, My love is in flames and I'm always a stranger».

Στις 13 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορεί ο νέος τους δίσκος, "Soft Tissue", από την City Slang - πέντε χρόνια μετά το "No Treasure but Hope" (2019) και τρία χρόνια μετά το "Distractions" του 2021.

Ο Staples σχολιάζει το νέο single: «Υπάρχουν τραγούδια που καταλαβαίνω ξεκάθαρα τα σημεία αναφοράς τους και την πηγή της έμπνευσής τους... Ωστόσο, υπάρχουν και τραγούδια που παραμένουν μυστήριο για μένα—απλώς συμβαίνουν και τα γράφω χωρίς να κατανοώ πλήρως την προέλευσή τους.

Το "Always a Stranger" είναι ένα από αυτά τα τραγούδια, με ένα είδος μυστηρίου στο επίκεντρό του».
Το "Always a stranger" ακολουθεί την κυκλοφορία του "Falling, The Light", του "Nancy" και του "New World", του πρώτου τραγουδιού που γράφτηκε για το Soft Tissue και αποτέλεσε το σημείο εκκίνησης για το θεματικό κέντρο του άλμπουμ σχετικά με τους εκτροχιασμένους προσωπικούς και δημόσιους κόσμους.

Μπορείτε εδώ να παραγγείλετε το άλμπουμ εδώ.

Οι φωτογραφίες είναι των Neil Fraser, Julien Bourgeois & Sidonie Osborne Staples.

Info
Στις 2 Νοεμβρίου 2024 στο City Theater στην Αθήναας
Τιμές εισιτηρίων
VIP 60 ευρώ
ΖΩΝΗ A 50 ευρώ
ΖΩΝΗ B 45 ευρώ
ΖΩΝΗ C 40 ευρώ
ΖΩΝΗ D 35 ευρώ
ΖΩΝΗ E 30 ευρώ
Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com
τηλεφωνικά 211 7700 000
more spots
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης

Δίκτυο Public
Public online
Kαταστήματα Public
CITY THEATER
by Christmas Theater
Λεωφόρος Βεΐκου 139
Πληροφορίες: 211 7701700