Ξεκινάει σήμερα το Rethymno Rocks

rethumno
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Με το warm up party ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις του Rethymno Rocks στο μαγευτικό κάστρο της Φορτέζας ενώ αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί το κυρίως φεστιβάλ, με τη συμμετοχή γνωστών εγχώριων και ξένων σχημάτων.

Και τις 3 μέρες, οι πόρτες ανοίγουν στις 18.30 και σήμερα τη σκηνή θα μοιραστούν 4 ελληνικά συγκροτήματα, νέα αλλά και καταξιωμένα. Πιο συγκεκριμένα, τη βραδιά θα ανοίξουν οι Bad Contact με τους Misty Route να ακολουθούν. Θα τους διαδεχτούν οι Saturday Night Satan και τη βραδιά θα κλείσουν οι Κρητικοί Babel Trio με τον μοναδικό τους ήχο. 

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου η δράση ξεκινάει με τους Meden Agan που θα μας παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά My Name Is Katherine, που κυκλοφορησε πριν ελάχιστους μήνες. Θα ακολουθήσουν οι Aherusia, μια μοναδική εγχώρια μουσική πρόταση που συνδιάζει το metal με την παραδοσιακή μουσική και τα κλασικά έντεχνα τραγούδια. Σειρά έχει το πρώτο ξένο σχήμα, οι Σουηδοί hard rockers Crashdiet ενώ headliners της πρώτης μέρας είναι οι Φινλανδοί Beast In Black, ένα από τα πιο εμπορικά Ευρωπαικά σχήματα, με τον δικό μας Γιάννη Παπαδόπουλο στη φωνή, στη δεύτερη εμφάνιση του σχήματος επί Ελληνικού εδάφους. 

Το Σάββατο το φεστιβάλ ανοίγουν οι Cosmic Plunge για να ακολουθήσουν οι ιστορικοί Ιταλοί epic metalers Domine, από τα αγαπημένα σχήματα του Ελληνικού κοινού. Σίγουρο highlight η εμφάνιση των επίσης αγαπημένων Σουηδών Evergrey ενώ το φεστιβάλ θα ανεβάσει ταχύτητες και θα κορυφωθεί με την εμφάνιση των δικών μας Suicidal Angels.

Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής από 4 Έλληνες σχεδιαστές εξωφύλλων οι οποίοι θα βρίσκονται στον χώρο (Remedy Art, Graphic No Jutsu, Visionblack και Nikos Marko), καθώς και έργα του John Santerineross.   

Όλες τις τελευταίες πληροφορίες μπορείτε να τις βρείτε στα social media του φεστιβάλ καθώς και στο rethymnorocks.gr

Το Click At Life θα είναι εκεί και θα έχετε σύντομα πλήρες ρεπορτάζ.

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected].