Έφυγε από το Ροβανιέμι ο πραγματικός Άγιος Βασίλης;

santa
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο ένας και μοναδικός, ο Άγιος Βασίλης αυτοπροσώπως, έρχεται στις 30 Νοεμβρίου στην Ελλάδα. Δεν είναι αστείο, αλλά το «Santa Claus Kingdom», το μεγαλύτερο βασίλειο των Χριστουγέννων, που ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου.

Φορέστε τα καλά σας και ελάτε όλοι μαζί να υποδεχτούμε τον πραγματικό Άη Βασίλη, που αφήνει για λίγο τις προετοιμασίες και τα ξωτικά του για να έρθει στο MEC της Παιανίας, στον μεγαλύτερο κλειστό εκθεσιακό χώρο, ο οποίος από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 2 Ιανουαρίου μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο πάρκο, που σίγουρα θα ζήλευαν οι κάτοικοι του…Ροβανιέμι.

Και για όσους ενδεχομένως τον χάσουμε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, μη στενοχωριέστε γιατί ο Άγιος Βασίλης θα μας περιμένει και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, να του δώσουμε οι ίδιοι τη λίστα με τα δώρα που θέλουμε.

Στο «Santa Claus Kingdom» όμως φέτος πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ Guinness σε ….ξωτικά. Για 34 ολόκληρες ημέρες, θα έχουμε την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να παίξουμε 40 παιχνίδια, να μάθουμε νέα πράγματα στα δημιουργικά εργαστήρια, να δούμε θεατρικές παραστάσεις και αθλητικές επιδείξεις, να κάνουμε φιγούρες στην πρώτη τεχνητή πίστα σκι και snowboard στην Ελλάδα και φυσικά να ξεπεράσουμε τα 762 ξωτικά, που μαζεύτηκαν στην πόλη Ammanford του Ηνωμένου Βασιλείου πέρυσι.

Φορέστε την πρασινο-κόκκινη στολή σας και το καπέλο με τα κουδουνάκια γιατί ο Άγιος Βασίλης χρειάζεται τη βοήθειά μας.
Και όσο για το παιχνίδι; Εκτός από την πίστα σκι και snowboard, υπάρχει η πίστα για τους λάτρεις των rollers, η πίστα πάγου, η go cart και η Velo Velo ποδηλάτων, ενώ φυσικά ένα «Santa Klaus Kingdom» δε θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα κλασικά παιχνίδια, όπως το carousel, για να ταξιδέψουμε στη χώρα των ονείρων, το τραινάκι, το τραμπολίνο, τα γιγάντια φουσκωτά παιχνίδια και όχι μόνο.

Και όταν πεινάσουμε μία βόλτα στην «Κουζίνα» του αγαπημένου μας Άη Βασίλη, με καταπληκτικά snack bar, εστιατόρια, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις, παγωτά, frozen yogurt, βάφλες, Grill House, Pop Corn και άλλες λιχουδιές, σίγουρα θα μας αποζημιώσει.

Πληροφορίες: M.E.C. Παιανίας, Λεωφ. Λαυρίου 301, από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 2 Ιανουαρίου, καθημερινά 10 το πρωί με 10 το βράδυ, www.santaclauskingdom.gr, 210 6199 777, προπώληση εισιτηρίων: 4 ευρώ για γονείς, 10 ευρώ για παιδιά, www.viva.gr , 11876 και σε όλα τα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public & Seven Spots, αγορά εισιτηρίων στο Santa Claus Kingdom: ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια, 5 ευρώ για γονείς, 12 ευρώ για παιδιά, ειδική πολιτική για ανέργους.