Η απάντηση στο δίλημμα των Αμερικάνικων εκλογών από τους Body Count

body-count-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Με ένα καινούριο τραγούδι από το επερχόμενο album τους, απαντούν οι Body Count στο δίλημμα Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι.

Παρομοιάζοντας τα 2 κόμματα που πρωταγωνιστούν στις αμερικάνικες εκλογές με τις 2 πιο γνωστές συμμορίες που υπήρξαν στο Λος Άντζελες από τη δεκαετία του '70, το σχήμα μιλάει στο τραγούδι για τους Demacrips και τους Bloodpublicans (Από τους Crips και τους Bloods ,αντίστοιχα), ως σύμβολο διχασμού του αμερικάνικου λαού. 

Το σχήμα που έφτιαξε ο γνωστός rapper, ηθοποιός και παρουσιαστής Tracey Marrow (κατά κόσμον Ice T) μαζί με τον φίλο του Ernie Cunnigan (Ernie C) για να μοιραστούν με τον κόσμο την αγάπη τους για το metal, παντρεύοντας την ήδη καταξιωμένη πορεία του Ice T στο Hip Hop, αποδείχτηκε μία εξαιρετικά πρωτότυπη αλλά επιτυχημένη μίξη 2 φαινομενικά αντίθετων μουσικών ειδών.

Πάντα προκλητικοί στους στίχους τους, οι οποίοι όμως μέσα από τις υπερβολές θέτουν ζητήματα που απασχολούν την τοπική τους κοινωνία, όπως είναι η φτώχια και ο ρατσισμός, οι Body Count είναι μια περίπτωση σχήματος που αξίζει να ασχοληθούμε πολύ παραπάνω από μια απλή ακρόαση.

Το σχήμα έχει ανακοινώσει ότι το νέο του album θα ονομάαζεται Merciless και μέχρι να έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε το βίντεο για το F*** What you Heard εδώ.

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected].