Έρχεται νέος δίσκος από τους Innerwish

innerred
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Μπορεί 8 χρόνια (μαζί με αυτά της πανδημίας) να φαίνονται πολλά από ένα δισκογραφικό βήμα στο άλλο, φαίνεται όμως ότι οι Innerwish έχουν σκοπό να γεφυρώσουν αυτό το χάσμα με τον καλύτερο τρόπο.

Οι Αθηναίοι επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ Ash Of Eternal Flame την 1η Νοεμβρίου, έχοντας ένα νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Rising Phoenix Music, ίσως την πιο ανερχόμενη δισκογραφικη εταιρία στο χώρο, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το σχήμα έδωσε το πρώτο νέο δέιγμα, κυκλοφορώντας το τραγούδι Cult Of The Blind πρι λίγο καιρό, το οποίο όμως δεν θα βρίσκεται στη νέα δουλειά. Τα εξώφυλλα των singles καθώς και του album, ανήκουν στον Γιάννη Νάκο της Remedy Art και θα κυκλοφορήσει σε 2 χρώματα, διαφορετικό για το βινύλιο και για το CD.

Το πρώτο επίσημο βίντεο για το νέο δίσκο θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου και θα είναι για το τραγούδι Sea Of Lies, οπού το σχήμα έχει συνεργαστεί με τον Hansi Kursch των Blind Guardian.

Το clickatlife επιλέχτηκε από τους Innerwish να είναι από τα μέσα που θα παραστούν στην επίσημη προακρόαση του δίσκου, οπότε θα έχουμε για εσάς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του album πριν την κυκλοφορία του.

Δείτε το βίντεο για το Cult Of The Blind εδώ

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected].