Προακρόαση: Ακούσαμε το νέο album των Innerwish

innerwish
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Στο φιλόξενο χώρο του Devasoundz studio βρεθήκαμε καλεσμένοι των Innerwish, την Κυριακή 22/9/2024.

Όπως είχαμε γράψει, το Clickatlife επιλέχτηκε από το σχήμα να ακούσει πρώτο το νέο του album Ash Of Eternal Flame, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου από τη Rising Phoenix Music, την νέα εταιρία του σχήματος.

Άπαντα τα μέλη βρέθηκαν μαζί μας και μας εξήγησαν τόσο τις πολλές ιστορίες πίσω από τα τραγούδια του album, όσο και την όλη διαδικασία παραγωγής του μέσα στα χρόνια της καραντίνας και πόσο μια τέτοια κατάσταση μπορεί να επηρεάσει τις ζωές ενός συνόλου ανθρώπων που παίζουν και δημιουργούν μαζί.

Το album θα αποτελείται από 12 καινούρια τραγούδια (11 και μία διασκευή στο Send Me An Angel των Blackfoot), θα κυκλοφορήσει σε CD και Βινύλιο (με δύο διαφορετικά εξώφυλλα σε χρώμα) και από την προακρόαση καταλάβαμε ότι το σχήμα βρίσκεται σε δημιουργικά επιθετικό οίστρο. Ακόμα και για όλους εμάς που τους έχουμε συνηθίσει σε υλικό δουλεμένο και εξαιρετικής αισθητικής, το καινούριο υλικό μας εξέπληξε ευχάριστα.

Ήδη το σχήμα έχει δώσει στην κυκλοφορία 2 τραγούδια, το Cult Of The Blind (που δεν θα βρίσκεται στο album) και το Sea Of Lies, που αποτελεί το πρώτο βιντεοκλίπ για το album (με τη συμμετοχή του Hansi Kürsch των Blind Guardian). Θα υπάρξουν άλλα 2 βιντεοκλίπ μέχρι την κυκλοφορία του album, καθώς και η κυκλοφορία 2 ακόμα τραγουδιών που έμειναν έξω από το album. Οι Innerwish έχουν ήδη ξεκινήσει και σχεδιάζουν τις ζωντανές εμφανίσεις τους που θα συμπέσουν με τον εορτασμό των 30 χρόνων της μπάντας.

Λίγη υπομονή ακόμα και θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε την πλήρη παρουσίαση του album καθώς και τη χορταστική συνέντευξη που μας έδωσαν.

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected].