Έρχεται νέα ζωντανή κυκλοφορία από τους Helloween

helloween-band
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Χαρακτηρίστηκε από τις πιο σημαντικές επανενώσεις που ζητούσε ο κόσμος του Metal.

Κάτω από τον τίτλο Pumpkins United, οι Helloween καλωσόρισαν πίσω τους Kai Hansen και Michael Kiske το 2017, κρατώντας όλα τα ήδη υπάρχοντα μέλη (Deris, Weikath, Grosskopf, Gerstner, Loeble) και επανασύστησαν ουσιαστικά το σχήμα, σε αυτούς που μεγάλωσαν με αυτούς αλλά και στις νεότερες γενιές. 

Η συνεργασία αυτή έφερε τον ομότιλο δίσκο το 2021, που ακολουθήθηκε από μία τεράστια περιοδεία που πέρασε από 30 χώρες, με θριαμβευτική αποδοχή από όλους (στην Ελλάδα τους απολαύσαμε στο Release Athens Festival το 2023).

Ήρθε η ώρα για όσους δεν παρακολούθησαν την εν λόγω περιοδεία, να την απολαύσουν με την καλύτερη δυνατή ποιότητα μιας και το σχήμα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Live At Budokan, της ζωντανής κυκλοφορίας που ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε στο Nippon Budokan, στο κέντρο του Τόκυο. 

Το Live At Budokan θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου σε δπλό CD. 2 εκδόσεις χρωματιστού βινυλίου, DVD και Blu-Ray. Το σχήμα έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Reigning Phoenix Music και περιμένουμε τη νέα τους δουλειά το 2025. Το πρώτο δείγμα από το Live At Budokan μπορείτε να το δείτε εδώ.

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected].