Πες μου να έρθω κι όλα τ΄ αφήνω... αλλά πες μου το

forest
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Μια συνάντηση με το παρελθόν στο νέο μυθιστόρημα του Αλμπερτ Εσπινόσα που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Πατάκη.

Ένα δυνατό μυθιστόρημα, ένα μάθημα ζωής από τον Αλμπερτ Εσπινόσα. Χιούμορ και τρυφερότητα συνυπάρχουν στις σελίδες του βιβλίου και χωρίς να το καταλάβεις σε παρασύρουν σε ένα ταξίδι στη μνήμη. Μαζί με τον ήρωα του βιβλίου κανείς και εσύ την αποτίμηση της δικής σου ζωής.

"Στο τέλος µε κοίταξε και µου πέταξε τις τρεις ερωτήσεις που χρόνια τώρα ήθελα να µου κάνει κάποιος:
Θέλεις ή δε θέλεις να ελέγχεις τη ζωή σου;
Θέλεις ή δε θέλεις να είσαι ο κύριος της κάθε σου στιγµής;
Θέλεις;"

Ο Εσπινόσα αφιερώνει το βιβλίο σε όλους αυτούς που ακόµη διεκδικούν το δικαίωµα στη διαφορά και παλεύουν απέναντι σ’ εκείνους που θέλουν να είµαστε όλοι ίδιοι.

Υπόθεση του βιβλίου:
Η δουλειά του Ντάνι είναι να βρίσκει παιδιά που έχουν εξαφανιστεί. Τη στιγµή που η σύντροφός του φτιάχνει τις βαλίτσες της και τον εγκαταλείπει, λαµβάνει ένα τηλεφώνηµα από κάποιον πατέρα που του ζητάει απεγνωσµένα βοήθεια. Η υπόθεση θα τον οδηγήσει στο Κάπρι, στον τόπο που ξεχειλίζει από τις αναµνήσεις της παιδικής του ηλικίας, καθώς κι εκείνες για δύο ανθρώπους που σηµάδεψαν τη ζωή του: τον κ. Μαρτίν και τον Τζορτζ. Η συνάντηση µε το παρελθόν θα αναγκάσει τον Ντάνι να αναλογιστεί τη ζωή του, τον έρωτα και όλα όσα αξίζουν πράγµατι τον κόπο.

Πληροφορίες: Το βιβλίο "Πες μου να έρθω κι όλα τ΄ αφήνω... αλλά πες μου το" του Αλμπερτ Εσπινόσα κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Πατάκη.