Τα 5 κλειδιά

apagogi
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2014

Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα δια χειρός Λένας Μαντά. Αγωνία, μυστήριο, εκδίκηση και φυσικά συναίσθημα.

Η ιστορία ξεκινάει όταν η Κυβέλη, η μητέρα της Μαργαρίτας, πηγαίνει να δει το παιδί της. Ο σύζυγός της, ο Ορέστης, δεν έμαθε ποτέ τίποτα για τη Μαργαρίτα καθώς δεν είναι δικό του το παιδί. Ούτε θα μπορούσε να του παρουσιάσει την κόρη της καθώς ο Ορέστης δε μπορεί να κάνει παιδί.

Όταν γέννησε άφησε την Μαργαρίτα να μεγαλώνει με μια νταντά. Κανείς δε γνωρίζει για το παιδί της. Εκείνη το επισκεπτόταν κάθε εβδομάδα κρυφά μέχρι που μια μέρα βρίσκει ένα σημείωμα...

"Δε θα πάθεις τίποτα να κάνεις ο,τι σου λέμε. Πέντε λουκέτα, πέντε κλειδιά. Κάθε φορά που θα υπακούς θα παραλαμβάνεις και ένα κλειδί με το λουκέτο του. Το τελευταίο θα έρθει μαζί με την κόρη σου. Αν μιλήσεις σε κανέναν δε θα τη δεις ποτέ ξανά ζωντανή, αλλά ούτε πεθαμένη. Περίμενε οδηγίες".

Από εκείνη την ώρα άρχισε ο εφιάλτης. Η μικρή της κόρη, η Μαργαρίτα της, ήταν στα χέρια απαγωγέων, δεμένη με πέντε αλυσίδες σαν μικρό ζώο. Δεν μπορούσε να ζητήσει βοήθεια από κανέναν, αφού κανείς δεν ήξερε την ύπαρξη του παιδιού. Ούτε καν ο άντρας της, ο παντοδύναμος Ορέστης Δελούζος. Έπρεπε να υπακούσει με όποιο τίμημα…

Ακολουθήστε τις ανθρώπινες διαδρομές της ψυχής μέσα από τις σελίδες του νέου μυθιστορήματος της Λένας Μαντά. Η συγγραφέας των 1.500.000 αναγνωστών επέστρεψε, αυτή τη φορά σε διαφορετικό ρόλο. Την έχουμε συνηθίσει στην ερωτική λογοτεχνία, η Λένα Μαντά κάνει την ανατροπή και γράφει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. 

Πληροφορίες: Το βιβλίο της Λένας Μαντά " Τα πέντε κλειδιά" κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Ψυχογιός.