Ο Δημήτρης Δημητριάδης θα περάσει ένα βράδυ στην κουζίνα του Noel
Μετά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, το Noel ετοιμάζει μια γευστική βραδιά με guest chef τον Δημήτρη Δημητριάδη, ο οποίος θα αναλάβει για μια βραδιά την κουζίνα του.
Το Noel είναι πασίγνωστο στέκι στο κέντρο και αυτή την Τετάρτη 3/5 έχουμε άλλον ένα λόγο να το επισκεφτούμε. Στις 7 το απόγευμα, στην κουζίνα του θα είναι ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης, ο οποίος εκτός από σεφ του Artisanal, έχει περάσει από τη Hytra, το Nabucco, το Cibus αλλά και μεγάλα εστιατόρια της Γαλλίας, ενώ έχει εργαστεί και στο θρυλικό εστιατόριο Noma της Δανίας, ένα εστιατόριο που έχει αναδειχθεί το «καλύτερο του κόσμου» επί τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, με σεφ τον καινοτόμο και ταλαντούχο Rene Redzepi.
Με όλες αυτές τις γευστικές γνώσεις και εμπειρίες που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης θα ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού για την Τέταρτη με 50 ευρώ το άτομο, το οποίο θα περιλαμβάνει ψωμάκι ατμού με σέλερι, μαυρομάτικα φασόλια, χέλι καπνιστό, μήλο τουρσί, πατζάρια και μπέικον, σαλάτα με κινόα, σπανάκι, σπαράγγι, τραγανό αυγό και γραβιέρα Νάξου, ενώ στη συνέχεια θα κάνει την εμφάνισή του το καλαμάρι σχάρας με χτένι ποσέ, πουρέ φασολάδας, λαχανικά τουρσί και ταραμά, αλλά κι ένα μοσχαρίσιο tri-tip σχάρας με πουρέ πατάτας, λαγόχορτο και τραχανά σάλτσα με μαύρη τρομπέτα.
Το επιδόρπιο μοιάζει εξίσου εντυπωσιακό και περιλαμβάνει τάρτα σοκολάτας με ελληνικό καφέ και παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο.
Και κάπως έτσι ο Μάιος θα ξεκινήσει αν μη τι άλλο γευστικά.
Info
Noel
Κολοκοτρώνη 59Β, Αθήνα
2112159534
στις 3/5 από τις 19.00