Απολαμβάνουμε καλοκαιρινές, τυροκομικές γεύσεις στο Τυροκομείο του Κωσταρέλου στο Κολωνάκι
Νέες προτάσεις σε εκλεκτά τυριά, γαλακτοκομικά, δροσερές σαλάτες και σάντουιτς κάνει το κατάστημα του «Τυροκομείου Κωσταρέλου» στο Κολωνάκι, οι οποίες φαίνονται –και είναι- λιγουρευτές.
Το κατάστημα «Τυροκομείο του Κωσταρέλου» αποτέλεσε ένα ελληνικό ντελικατέσεν, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα που παράγει το τυροκομείο και να τα γευτεί σε μοναδικές συνταγές που ετοιμάζονται καθημερινά στο κατάστημα. Γι’ αυτό άλλωστε και σηματοδότησε έναν νέο γευστικό προορισμό στο κέντρο της πόλης, όταν άνοιξε στο Κολωνάκι.
Σε ένα φιλόξενο και καλαίσθητο περιβάλλον θα ανακαλύψετε ψαγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών και θα απολαύσετε ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, από εκλεκτές πρώτες ύλες, δηλαδή τα τυριά και τα αλλαντικά που διαθέτει το κατάστημα. Στα πιάτα του θα βρείτε από δροσερές σαλάτες, ψητά τυριά, κρύα και ζεστά σάντουιτς, υπέροχα φοντί με ελληνικά τυριά, καθώς και μοναδικά πλατό που τα διαμορφώνετε όπως θέλετε, από μια ποικιλία 20 εκλεκτών τυριών απ’ όλη την Ελλάδα.
Και μιας και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, το κατάστημα «Τυροκομείο του Κωσταρέλου» κάνει τις καλοκαιρινές του προτάσεις για σάντουιτς και μας προτείνει, μαύρο ψωμί με προζύμι, ανθότυρο με καπνιστό σολομό, σπαράγγια και αβοκάντο, αλλά και μαύρη μπαγκέτα με φέτα Κωσταρέλου ελιές και δυόσμο. Ιδιαίτερη επιλογή είναι και το ανθότυρο με πέστο αγκινάρας με άνηθο, σε λευκή χωριάτικη μπαγκέτα.
Αν βρεθείτε εκεί, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τις εξαιρετικές προτάσεις για ελληνικό πρωινό, με αλμυρές και γλυκές επιλογές για να ξεκινήσετε γευστικά την ημέρα σας. Ενημερωθείτε για όλη τη σειρά τυροκομικών προϊόντων «Κωσταρέλου», τη βραβευμένη φέτα -σκληρή, μαλακή & 12μηνης ωρίμανσης- το μαεστύρι, τη γραβιέρα με μειωμένα λιπαρά, το κεφαλοτύρι 24μηνης ωρίμανσης και τα φημισμένα στραγγιστά γιαούρτια, που περιλαμβάνουν επιλογή σε αιγοπρόβειο με 2% λιπαρά και βελούδινη υφή, ιδανικό για την καλοκαιρινή περίοδο.
Εκλεκτά είναι και τα ψητά τυριά του, όπως η ψητή φέτα με πιπερόμελο, αλλά και το ψητό μανούρι με βινεγκρέτ σύκου και μπαλσάμικο. Σας συνιστούμε, όμως, να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το φοντί τυριών που συνοδεύεται με φρυγανισμένο ψωμί και η επιλογή ανάμεσα σε φοντί με πινακωτύρι, γραβιέρα, κασέρι Μουζακίου και μετσοβόνε, φοντί με γραβιέρα, πινακωτύρι και γραβιέρα φραγκοσυριανή και φοντί με φέτα σκληρή, φέτα μαλακή, λάδι τρούφας και καρύδια, είναι πραγματικά δύσκολη.
Όλα αυτά τα προϊόντα με την αυθεντική γεύση αποδεικνύουν ότι σήμερα η τρίτη γενιά εξακολουθεί να δημιουργεί ό,τι καλύτερο με προσήλωση στην ποιότητα, με την ίδια αγάπη και φροντίδα από τότε που ξεκίνησε την οικογενειακή επιχείρηση ο Κυριάκος Κωσταρέλος το 1937.
Info
Τυροκομείο του Κωσταρέλου
Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι
210 7259000