Το Sale & Pepe υποδέχεται τον χειμώνα με νέο προσιτό μενού

to-sale-kai-pepe-upodexetai-ton-xeimona-me-neo-prosito-menou-pepe-upodexetai-ton-xeimona-me-neo-prosito-menou

ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Το εστιατόριο Sale & Pepe, συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια παρουσίας στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, υπόσχεται να προσφέρει και φέτος, απολαύσεις υψηλού επιπέδου σε πιο προσιτές τιμές.

Με τους ευφάνταστους συνδυασμούς και τη δημιουργικότητα του Ivan Ottaviani θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή νόστιμα μενού με 35 ευρώ το άτομο κι ένα ποτήρι κρασί.

Ειδικότερα, κάθε Τρίτη και Τετάρτη το Sale & Pepe σας προσκαλεί να απολαύσετε το Menu Classico del Chianti, δοκιμάζοντας πιάτα όπως Κοκοράκι εκτραφέν με καλαμπόκι, γεμιστό με λουκάνικο Τοσκάνης και λάχανο, σερβιρισμένο με τραγανή πολέντα και σοταρισμένο σπανάκι και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή το Menu Classico di Pesce με γευστικές επιλογές όπως Spaghetti alla chitarra με Vongole και κολοκυθάκια για τους λάτρεις των spaghetti, Γλώσσα λεμονάτη με πουρέ από φασόλια Cannellini, αρωματισμένη με γλυκό σκόρδο και μανιτάρια ως επιλογή θαλασσινών και Σορμπέ με φρούτα του δάσους για έναν γλυκό επίλογο.

Μία μεγάλη έκπληξη σας περιμένει κάθε Κυριακή και Δευτέρα καθώς ο Ivan Ottaviani μαγειρεύει κλασικές συνταγές και μας προτείνει κρασιά της περιοχής Piemonte, τα οποία θα απολαύσετε μέσα από το Menu Classico del Piemonte. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε πιάτα όπως Agnolotti γεμιστά με κρέας μοσχαρίσιο σε σάλτσα Brasato και Brasato μοσχαρίσιο σε κρασί Barolo παλαιωμένο, με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με γλυκό σκόρδο.

Η κάρτα του εστιατορίου περιλαμβάνει πληθώρα άλλων πιάτων με τη σφραγίδα της βόρειο-ιταλικής κουζίνας, όπως το Carpaccio ροφού από το Τραγονήσι με λεμόνι, παρθένο ελαιόλαδο, κάπαρη, σχοινόπρασσο και ντοματίνια, τα Ravioli γεμιστά με ανθότυρο, τυροβολιά Μυκόνου και σπανάκι σε σάλτσα από βούτυρο και φασκόμηλο και την Bistecca alla Fiorentina, την περίφημη βοδινή μπριζόλα της Φλωρεντίας, με πράσινη σαλάτα, πατάτες στον φούρνο αρωματισμένες με δενδρολίβανο και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Και φυσικά, η πολυβραβευμένη wine list του Sale & Pepe θα είναι εκεί, με περισσότερες από 1.400 ετικέτες από διαφορετικές χώρες του κόσμου, με κλασικές ή και πιο σπάνιες επιλογές κρασιού από την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλα μέρη.

Πληροφορίες: Sale & Pepe, Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, 210 7234102, www.saleepepe.gr , μενού με 35€/άτομο.