Σοκολάτα με κρασί; Μάθετε να τα συνδυάζετε...
Δίνοντας ένα γιορτινό χριστουγεννιάτικο ραντεβού με γλυκιά διάθεση, ο Sommelier Γιώργος Λούκας και ο Chef Patissier Δημήτρης Χρονόπουλος, ετοιμάζουν ένα σεμινάριο για τον συνδυασμό της σοκολάτας με κρασί και αποστάγματα, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στον χώρο της εταιρείας Genius in Gastronomy στο Γαλάτσι.
Στο εορταστικό αυτό σεμινάριο που διοργανώνουν ο Sommelier Γιώργος Λούκας και ο Chef Patissier Δημήτρης Χρονόπουλος, θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε νόστιμες γλυκές λιχουδιές σε συνδυασμό με εξαιρετικές οινικές ετικέτες και αποστάγματα.
Ο Δημήτρης Χρονόπουλος θα ετοιμάσει μία ποικιλία σοκολατένιων γλυκών και θα εξηγήσει πώς φτιάχνονται τα φοντί σοκολάτας, ενώ ταυτόχρονα ο Γιώργος Λούκας θα «παίξει» με συνδυασμούς από κρασιά, αποστάγματα και άλλα ποτά…
Στο σεμινάριο θα σερβιριστούν Τρούφες Bitter με σοκολάτα 70% Guanaja Valrhona, Τρούφες με σοκολάτα γάλακτος 40% Jivara Valrhona, κανέλα & βανίλια, Νουγκατίνα με Grue Cacao Valrhona, Καραμελωμένα μήλα με μους λευκής σοκολάτας με κανέλα, Γλειφιτζούρι με σοκολάτα 66% Caraibe Valrhona & Cassis, Mini Mont Blanc, Καρρέ Τοσκάνης και θα «βουτήξουμε» σε φοντί σοκολάτας, Mini σου γεμισμένα με ελαφριά κρέμα αρωματισμένη με Tonka και μπισκότα Gingerbread.
Πληροφορίες: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 17, Γαλάτσι, 212 1006520, στις 7 μ.μ. κόστος συμμετοχής 50 €/άτομο.