Agave Lime Sauce: Νέες εξωτικές γεύσεις από τα Friday’s

agave-lime-sauce-nees-eksotikes-geuseis-apo-ta-fridays

ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Λαχταριστές εξωτικές γεύσεις κρύφτηκαν στα νέα πιάτα των T.G.I. Friday’s® με Agave Lime Sauce. Αναζητήστε τις…

Το δροσερό άρωμα του lime συναντά το μυστηριακό χαρακτήρα της soya sauce και το εκλεκτό απόσταγμα της εξωτικής αγαύης -βασικού συστατικού της τεκίλας- και μας χαρίζει την αποκαλυπτική Agave Lime Sauce, μια καινούργια γεύση, που θα σας ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά.

Δοκιμάστε τα Agave Lime Wings, τις γλυκές και παράλληλα πικάντικες αυτές φτερούγες κοτόπουλου, επικαλυμμένες με τη σπιτική Agave Lime sauce, συνεχίστε με ένα παναρισμένο κοτόπουλο Agave Lime Chicken που συνοδεύεται από ρύζι με μυρωδικά και pineapple pico de gallo.

H Agave Lime Chicken Fajta είναι μια επιλογή που απευθύνεται στους λάτρεις της fajita και όχι μόνο. Μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλου στη σχάρα συνοδεύεται από ρύζι με μυρωδικά, pickled onions και τη σπιτική Friday’s® Agave Lime sauce και σερβίρεται σε καυτό μαντεμένιο σκεύος. Συνοδεύεται με φρέσκο guacamole, pico de gallo, κύβους ανανά, iceberg, sour cream και αχνιστές πίτες από αλεύρι.

Το τρίτο κυρίως πιάτο με βάση την Friday’s® Agave Lime sauce, είναι το Agave Lime Pork Cutlets, χοιρινά φιλετάκια σωταρισμένα με μπαχαρικά Cajun που σερβίρονται με ρύζι με μυρωδικά και γαρνίρονται με φέτα φρέσκου ανανά ψημένου στη σχάρα.

Το γευστικό σας ταξίδι θα ολοκληρωθεί με δροσερά καλοκαιρινά cocktails, όπως το Strawberry Basil Margarita με τεκίλα, φρέσκες φράουλες, βατόμουρα, triple sec, agave sour mix και φρέσκο βασιλικό, αλλά και το Tommy’s Margarita, με φρέσκο μίγμα lime και σιρόπι αγαύης που απογειώνουν τη γεύση της τεκίλας.

Και μετά από όλα αυτά, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό των T.G.I. Friday’s®, Agave Lime Exotic στο Instagram, για να κερδίσετε πολλά και γευστικά δώρα. Αφού φωτογραφίσετε το Agave Lime πιάτο σας, μπείτε στο @tgifridays.gr στο Instagram και ανεβάστε τη φωτογραφία σας με hashtag #agavelimeexotics…

Mάθε περισσότερα στο www.fridays.gr .