Νέο brunch μενού από τη Μεγάλη Βρεταννία στο σπίτι σας
Τώρα που πλησιάζει το Σαββατοκύριακο και το εκλεκτό brunch σας έχει λείψει έπειτα από δυο μήνες lockdown, το Winter Garden City Lounge του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία σας δίνει την επιλογή που αναζητούσατε.
Μπορεί να μην μπορούμε να επισκεφτούμε το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία για φαγητό και καφέ, με την υπηρεσία του, όμως, Let Us Do The Cooking, έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις γεύσεις του και μάλιστα με νέο μενού στο brunch.
Ο Executive Chef, Αστέριος Κουστούδης, με την ομάδα της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου, με επικεφαλής τον Pastry Chef Ευγένιο Βαρδακαστάνη, εμπνέονται από το διάσημο Weekends at Winter Garden και παρουσιάζουν ένα νέο brunch μενού, το οποίο τώρα μπορείτε να απολαύσετε στην άνεση του σπιτιού σας.
Για τους λάτρεις τόσο του αλμυρού, όσο και του γλυκού, το νέο μενού περιλαμβάνει μια εξαιρετική ποικιλία από αλμυρά και γλυκά εδέσματα και χειροποίητα αρτοσκευάσματα, όπως φρεσκοψημένα κρουασάν, παραδοσιακό τσουρέκι αρωματισμένο με μαστίχα, baton καραμελωμένης σφολιάτας συνοδευόμενα από φρέσκο βούτυρο, μέλι πεύκου και μαρμελάδα με φρούτα του δάσους, αλλά και καπνιστό σολομό και balik με αβοκάντο και αυγό ορτυκιού, βασιλικό καβούρι και φύλλα πράσινης σαλάτας.
Για κυρίως, θα γευτείτε ζυμαρικά candele γεμιστά με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι, μανιτάρια, χειμωνιάτικη τρούφα, γκρατινέ με γραβιέρα Κρήτης, καθώς επίσης και θαλασσινά -γαρίδες και χτένια- μαγειρεμένα με μαραθόριζα, σπανάκι και καπνιστό χέλι στη σχάρα που θα σας ταξιδέψουν. Και για γλυκό, σας περιμένει μια απολαυστική τάρτα αχλάδι με κρέμα αμυγδάλου, πραλίνα φουντουκιού και λεμόνι.
Κι αν θέλετε να εμπλουτίσετε ακόμα περισσότερο τη γευστική σας εμπειρία, ο σεφ προτείνει το Caviar & Champagne Brunch, με το οποίο η εμπειρία απογειώνεται προσθέτοντας στο μενού μία σαμπάνια Taittinger Brut 750ml και χαβιάρι Royal Gold Reserve 30gr.
Info
Μεγάλη Βρεταννία
καθημερινά 11.00-19.00 στο 210 33 30 748