Kounies: Η νέα άφιξη στου Ψυρρή είναι all-day και μας στέλνει ψηλά

kounies
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Νέο στέκι ήρθε στην Αγίων Αναργύρων με αναφορές στο παρελθόν, αλλά και με τη σύγχρονη ματιά της all-day διασκέδασης.

Στη γραφική περιοχή του Ψυρρή, η Μαρία και ο Αλέξανδρος, που βρίσκονται πίσω από το όλο concept, ήθελαν να δημιουργήσουν ένα οικείο περιβάλλον που θα ξετρυπώσει τη δική μας παιδικότητα και θα υμνεί την παλιά αριστοκρατική Αθήνα. Και όλα δείχνουν ότι το κατάφεραν.

Στο σημείο που βρισκόταν το θρυλικό Cherry Bar, ένα από τα ιστορικά bar της πρωτεύουσας, σας περιμένουν πλέον οι Κούνιες, ένας all day χώρος που έχει στηθεί σαν ένα installation, ικανοποιώντας κάθε γούστο. Από το πρωί είναι έτοιμοι να προσφέρουν φρέσκο και ποιοτικό καφέ και πρωινό, φτάνοντας μέχρι το βραδινό, καλοκαιρινό ποτό σας, απ’ όπου δεν λείπουν τα κοκτέιλ με signature συνταγές. Στα must try σημειώστε La Belle Helene & Tiki Hercules και μη διστάσετε να τα συνοδεύσετε με τα περίφημα πουγκιά της Λούλας, της μητέρας του Αλέξανδρου. Θα τα βρείτε σε διάφορες εκδοχές: με γέμιση γαρίδας, sweet chili sauce και σιρόπι ροδιού, με κοτόπουλο οριένταλ σος και flakes φέτας ή με λαχανικά, μπλε τζατζίκι και τραγανό κρεμμύδι.

Ο κήπος που έχει στηθεί κάτω από τα δέντρα σαν ένα κρυμμένο καταφύγιο υπόσχεται να σας αποφορτίσει από την καθημερινότητα, με μουσικές από djs, πέρα από τη χαλαρή του φύση. Περνώντας στο εσωτερικό, σας περιμένει ένα εντυπωσιακό θεατρικό σκηνικό: Φτερά αγγέλου στην είσοδο, μπερζέρες με βελούδινη ταπετσαρία, σκαλιστά σαλονάκια τύπου Louis Quinze, κοφτά υφάσματα φτιαγμένα στο χέρι και φυσικά έπιπλα παντού κρεμασμένα σαν κούνιες, σε μια ατμόσφαιρα παλιού αρχοντικού που έχει την οικειότητα του σπιτιού μας.

Info
Kounies - All Day Bar
Αγ. Αναργύρων 14, Αθήνα 105 54
21 5520 0632
Instagram: @kounies.athens