Nobu Food Festival: Ο διάσημος Nobu μας δίνει ραντεβού στην Αθήνα

nobu-matsuhisa
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Η μαγειρική ιδιοφυΐα που έχει κατακτήσει την παγκόσμια γαστρονομία, επιστρέφει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Matsuhisa Athens για το φετινό Nobu Food Festival.

Ο διακεκριμένος σεφ Nobu Matsuhisa είναι γνωστός παγκοσμίως για τις εκλεπτυσμένες του τεχνικές, τα δημιουργικά του πιάτα, που μπλέκουν την ιαπωνική κουζίνα με την περουβιανή, και τα εστιατόριά του σε 40 μέρη, σε 5 ηπείρους, με την Ελλάδα να φιλοξενεί 3 Matsuhisa (στην Αθήνα, τη Μύκονο και προσφάτως και την Πάρο).

Κι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έρχεται η ώρα για το Nobu Food Festival, όπου ο διάσημος σεφ δίνει ραντεβού στα εστιατόριά του με τους επισκέπτες, προκειμένου να τους μυήσει σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι που συνδυάζει αριστοτεχνικά όλες τις αισθήσεις, απολαμβάνοντας special dishes με τις Nobu style τεχνικές.

DIMITRIOS POUPALOS

Από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου, ο διάσημος σεφ θα βρίσκεται στο Matsuhisa Athens για να σας υποδεχθεί με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και να μοιραστεί μαζί σας την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσετε μαζί του, θα ανακαλύψετε την έμπνευση και την κουλτούρα πίσω από τις δημιουργίες του, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε και τα υπογεγραμμένα αντίτυπα των βιβλίων του Nobu ως ένα αναμνηστικό της εμπειρίας σας.

Σημειώστε ότι το Umi Bar θα προσφέρει signature cocktails και premium spirits που θα συνοδεύουν ιδανικά τα γεύματα, ενώ η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ενισχύεται με τη μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αστέρα Βουλιαγμένης από την όμορφη βεράντα του εστιατορίου.

Αν είστε λάτρης της γαστρονομίας του Nobu Matsuhisa ή αν απλά θέλετε να ζήσετε την εμπειρία ολοκληρωμένη, το Nobu Food Festival στο Matsuhisa Athens είναι μια καλή ευκαιρία που πρέπει να μπει στο πλάνο σας.

Info
Matsuhisa Athens
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel), Βουλιαγμένη,
210 896 0510