Το ανανεωμένο Ride Bar έχει μεγάλα σχέδια για τον Ιούλιο

ride-bar
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Το δημοφιλές bar-στέκι για ιδιοκτήτες της Harley Davidson της Πειραιώς άλλαξε ύφος και φέρνει νέες εμπειρίες με ξεχωριστά events πριν τις διακοπές.

Με νέα πνοή και νέο αέρα συνεχίζει το Ride, υπό τη διεύθυνση του έμπειρου στη δημιουργία concept bars Άρη Δούκα. Με στόχο τη δημιουργία ενός bar για όλους με ένα πιο ευρύ κοινό, ο ιδιοκτήτης του Ride Αριστείδης Αθανασίου και ο Άρης Δούκας συνεργάστηκαν με τους Serial Eaters για το μενού και με το Jameson και την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για τα ποτά, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών στους λάτρεις του ουίσκι και της μπύρας.

Από τις πρώτες εβδομάδες της νέας λειτουργίας του, φαίνεται ότι το Ride είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό bar, συνδυάζοντας το κλασικό, με μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας, όσο και για τους υπόλοιπους.

Το νέο μενού περιλαμβάνει burgers από μοσχάρι, κοτόπουλο και μια vegan επιλογή για όσους απέχουν από τα ζωικά, ενώ έχει ανανεωθεί και τη λίστα ποτών του. Το Ride επεκτείνει επίσης το ωράριό του και παραμένει ανοιχτό καθημερινά μέχρι τις 2 το βράδυ, ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα λειτουργεί μέχρι τις 3 το πρωί. Τις Κυριακές και τις Δευτέρες θα παραμένει κλειστό.

Μέσα στον Ιούλιο, το Ride θα φιλοξενήσει διάφορα events για να γνωρίσετε το νέο του concept: Σήμερα, 6 Ιουλίου, υποδέχεται το μπαρ Διακοπές στον Άλιμο μαζί με την μπύρα Blame the Sun, στις 13 Ιουλίου το 7 Jokers με τον DJ Quentin, ενώ στις 18 Ιουλίου θα φιλοξενήσει από το Χαλάνδρι το Theory Bar.

Info
Ride Bar
Πειραιώς 187, Αθήνα 
6932620502